19.2 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 23:15
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔιαμαρτυρίες φίλων των “νυχτερίδων” έξω από το “Μεστάγια”

Διαμαρτυρίες φίλων των “νυχτερίδων” έξω από το “Μεστάγια”

 

Χιλιάδες οπαδοί πραγματοποίησαν διαμαρτυρία πριν από τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου 11/2 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο με στόχο τον ιδιοκτήτη Πίτερ Λιμ, με τη Βελένθια στη ζώνη του υποβιβασμού της LaLiga.

Η ήττα με 2-1 από την Αθλέτικ Μπιμπάο σήμαινε ότι η Βαλένθια έχει πλέον πάρει μόλις έναν βαθμό από τα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει χάσει τέσσερις σερί αγώνες.

Παρά την ήττα, ο Βόρο ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του δηλώνοντας: «Η ομάδα ήταν πιο κοντά στο να μπορέσει να κερδίσει. Η συμπεριφορά ήταν πολύ καλή και είναι άδικο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Είναι μια θλιβερή μέρα, αλλά έχουν φανεί βελτιώσεις και πρέπει να ανταγωνιστείς ισότιμα ​​για να μπορείς να κερδίζεις παιχνίδια».

Όταν ρωτήθηκε για τις διαμαρτυρίες των οπαδών, ο Βόρο πρόσθεσε: «Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη από αθλητική άποψη. Καταλαβαίνουμε ότι το κοινό μπορεί να είναι αναστατωμένο, σέβομαι ότι ο καθένας εκφράζει τον βαλενσιανισμό του με τον τρόπο που πιστεύει, αλλά χρειαζόμαστε τον κόσμο. Είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση και νομίζω ότι σήμερα υπάρχουν πράσινα σουτ. Δεν μας έδωσε νίκη, αλλά χάσαμε λόγω συγκεκριμένων ενεργειών, το ποδόσφαιρο έχει αυτά τα πράγματα».

Ο επιθετικός της Βαλένθια Ούγκο Ντούρο κατανοεί την απογοήτευση των οπαδών και αναφέρει: «Είναι φυσιολογικό για τους οπαδούς να είναι τόσο απαιτητικοί όταν βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, θα ήμουν κι εγώ. Είχαμε 37.000 άτομα εδώ απόψε και δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα. Στηρίζουν όπως μπορούν και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας».//



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο