20.7 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 19:19
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΕκοψαν πίτα οι γυναίκες του προγράμματος “Αθληση και Γυναίκα”

Εκοψαν πίτα οι γυναίκες του προγράμματος “Αθληση και Γυναίκα”

Οι γυναίκες του προγράμματος ¨Άθληση και Γυναίκα¨ της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. του Δήμου Λαρισαίων με την συνοδεία των καθηγητών των τμημάτων τους , έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, σε συνδυασμό με μια μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Πλαστήρα.

Περισσότερες από 200 γυναίκες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έδωσαν το παρόν και συνέβαλαν στην πλήρη επιτυχία της διοργάνωσης.

Οι 4 τυχερές που βρήκαν το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή  με αθλητικό περιεχόμενο ήταν οι :Σερέτη Πόπη (τμήμα ΑΤΑ), Λιόκου Ελένη (τμήμα Αγ.Νικολάου), Μέρα Ελπίδα (τμήμα Αγ.Γεωργίου), Λακμέτα Βάσω (τμήμα Αγ.Αντωνίου).

Το πρόγραμμα ¨΄Αθληση και Γυναίκα¨ υλοποιείται χρόνια σε όλες τις συνοικίες της πόλης, Γιάννουλη , Φαλάνη, Τερψιθέα, Κοιλάδα,   με απόλυτη επιτυχία και αυτό φαίνεται από την συμμετοχή των αθλούμενων γυναικών που ξεπερνά τις 800, αλλά και από την άψογη εφαρμογή του προγράμματος.

Η ΔΗΚΕΛ του Δήμου Λαρισαίων εκφράζει τις ευχαριστίες της σε ολες τις γυναίκες που μετέχουν στο πρόγραμμα για την μεγάλη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους στο πρόγραμμα. 

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο