22.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 11:12
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ Σάλτσμπουργκ “τιμώρησε” τη Ρόμα | Ο Άγιαξ κράτησε το “μηδέν”

Η Σάλτσμπουργκ “τιμώρησε” τη Ρόμα | Ο Άγιαξ κράτησε το “μηδέν”

 

Με γκολ στο 88ο λεπτό, οι Αυστριακοί επικράτησαν κόντρα στους “τζιαλορόσι”, την ώρα που ο “Αίαντας” ήρθε ισόπαλος 0:0 με την Ουνιόν Βερολίνου και η Σαχτάρ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2:1 επί της Ρεν στα πρώτα παιχνίδια για τη νοκ άουτ φάση των play-off του Europa League.

Στα πρώτα παιχνίδια για τη νοκ-άουτ φάση των playoffs του Europa League, τα βλέμματα “τράβηξε” η ισοπαλία (2:2) της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα… χορταστικό ματς. Συναρπαστικό ήταν και το ματς στο Άμστερνταμ ανάμεσα στον Άγιαξ και την Ουνιόν Βερολίνου παρά τη “λευκή ισοπαλία”. Αξίζει να αναφερθεί πως οι Γερμανοί είχαν το “πάνω χέρι” στο παιχνίδι και κατάφεραν να πετύχουν γκολ, όμως ακυρώθηκε ορθώς μέσω της παρέμβασης του VAR.

Η Σάλτσμπουργκ “υπέταξε” τη Ρόμα στο τέλος και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1:0 χάρη σε γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Νικολάς Καπάλντι στο 88ο λεπτό του αγώνα, σε ένα ματς που και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Τέλος, στην Πολωνία, η Σαχτάρ έκανε βήμα πρόκρισης απέναντι στη Ρεν, καθώς επιβλήθηκε με 2:1. Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν με τα γκολ των Ντμίτρο Κρίσκιβ και Αρτέμ Μπονταρένκο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, οι Γάλλοι μείωσαν με τέρμα που πέτυχε ο Καρλ Τοκό Εκαμπί.//

Αναλυτικά τo πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των play-off του Europa League:

19:45 Άγιαξ – Ουνιόν Βερολίνου 0:0

19:45 Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2:2

19:45 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεν 2:1 (11′ Κρίσκιβ, 45′ Μπονταρένκο (πέν.) / 59′ Τοκό Εκαμπί

19:45 Σάλτσμπουργκ – Ρόμα 1:0 (88′ Καπάλντο)

22:00 Γιουβέντους – Ναντ

22:00 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μονακό

22:00 Σεβίλη – Αϊντχόφεν

22:00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μίτιλαντ

* Oι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 23/2. Οι νικητές παίρνουν το “εισιτήριο” για τη φάση των “16” (9 και 16/3), η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 24/2.

** Στη φάση των “16” έχουν εξασφαλίσει θέση, ως πρώτες των ομίλων τους, οι: Άρσεναλ, Μπέτις, Φενέρμπαχτσε, Φερεντσβάρος, Φέγενορντ, Φράιμπουργκ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο