20.1 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 23:22
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΝίκη τριάδας μέσα στο “Ολίμπικο”

Νίκη τριάδας μέσα στο “Ολίμπικο”

 

Χωρίς να… ιδρώσει ιδιαίτερα, η Αταλάντα απέδρασε από την πρωτεύουσα με το 2:0 επί της Λάτσιο και τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, χάρη στους οποίους ανέβηκε στην τρίτη θέση της Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν από πολύ νωρίς την πρωτεύουσα της Ιταλίας. Ο Νταβίντε Ζαπακόστα έπιασε ένα ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και νίκησε τον Προβεντέλ για το 1:0. Στη συνέχεια η κατοχή άνηκε στους γηπεδούχους, αλλά οι παίκτες του Γκασπερίνι ήταν αυτοί που δημιουργούσαν ευκαιρίες, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τον πορτιέρε των “λατσιάλι”.

Στο 48′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Μούσο απέκρουσε εντυπωσιακά ένα εξαιρετικό τελείωμα του Ιμόμπιλε. Ένα λεπτό αργότερα, ο Χόιλουντ “άγγιξε” το 2:0, όμως νικήθηκε από τον Προβεντέλ σε τετ α τετ. Οι “μπεργκαμάσκι” βρήκαν τη λύση στο 65′, μιας και ο Χόιλουντ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από όμορφη συνεργασία με τον Λούκμαν. Η Λάτσιο δεν κατάφερε να πετύχει κάτι στη συνέχεια και έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, όντας πλέον 6η με 39 πόντους. Από την άλλη, η Αταλάντα βρίσκεται στην 3η θέση με 41 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Ίντερ. Οι “νερατζούρι” βέβαια έχουν και ματς λιγότερο (13/2, Σαμπντόρια εκτός).

ΓΚΟΛ: 23′ Ζαπακόστα, 65′ Χόιλουντ

Κίτρινες: 40′ Ζακάνι – 57′ Σκαλβίνι, 60′ Ντε Ρουν
Κόκκινες:
Δοκάρι:

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Καζάλε, Ρομανιόλι (39′ Πάτριτς), Χισάι (58′ Λατσάρι), Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Κατάλντι (58′ Βεκίνο), Αλμπέρτο, Άντερσον (58′ Πέδρο), Ιμόμπιλε, Τζακάνι

Αταλάντα (Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Τζιμσίτι, Σκαλβίνι (58′ Παλομίνο), Χάτεμπουρ (63′ Ντεμιράλ), Κόπμαϊνερς, Έντερσον, Ντε Ρον, Τζαπακόστα, Χόιλουντ (89′ Ζαπάτα), Λούκμαν (89′ Μπογκά)

Ακολουθούν…
Λάτσιο: Εκτός με Σαλερνιτάνα (19/2).
Αταλάντα: Εντός με Λέτσε (19/2).//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο