17.2 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 01:19
ESPA
ΑρχικήLIFEΑιχμές της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 για Μαγγίρα...

Αιχμές της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 για Μαγγίρα…

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Φαίη Σκορδά σχολίασε στον αέρα του “Fays Time” την διακοπή συνεργασίας του ΑΝΤ1 με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Με αφορμή το ζήτημα της διαφωνίας που προέκυψε, ότι δηλαδή το κανάλι θέλει μια infotainment εκπομπή και η παρουσιάστρια μια καθαρά ψυχαγωγική, η Φαίη Σκορδά, η οποία τηλεφώνησε τις προηγούμενες ημέρες στην Μπέττυ Μαγγίρα, έκανε μια συγκεκριμένη τοποθέτηση με αναφορά και στον Γιώργο Λιάγκα:

“Αποφάσισαν ότι η εκπομπή πρέπει να είναι σε ένα άλλο μοντέλο, το οποίο θεωρώ ότι της το πρότειναν για να της το προτείνουν. Είναι δυνατόν; Δεν θεωρώ ότι βλέπουν στην Μπέττυ Μαγγίρα το πρόσωπo που θα θέλει να καλύψει το infotainment. Για ποιο λόγο να είναι όλες οι εκπομπές ίδιες; Θα το πω ξεκάθαρα, γιατί δεν θέλω να αναφερθώ αλλά αγαπώ την Μπέττυ. Το ότι το Πρωινό αυτή τη στιγμή έχει έναν παρουσιαστή, ο οποίος το κάνει πολύ καλά, είναι γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι δημοσιογράφος. Συγγνώμη. Το να πας να βρεις ένα τέτοιο μοντέλο, σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι” τόνισε σε έντονο ύφος.

 

Δείτε επίσης: Η αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1 – Το παρασκήνιο

 

“Έχει να κάνει με τα χρόνια εμπειρίας, με το τι έχει καλύψει ο κάθε άνθρωπος, με το τι έχει κάνει. Δε γίνεται. Δηλαδή, βρίσκω κάτι και αυτό κάνει σώνει και ντε επιτυχία;” κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο