13.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 05:15
ESPA
ΑρχικήLIFE"Αναιρεί το να είσαι ωραία...

“Αναιρεί το να είσαι ωραία…

Το μεσημέρι της Πέμπτης 8/8, στο “Summer’ s Cool” συζήτησαν για την αποκαλυπτική εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στην Μύκονο και για ένα βίντεο που δημοσίευσε στο οποίο μιλάει με τον γιο της, Πάρη.

Όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θεώρησε ότι είναι υπερπροβολή όλο αυτό το σκηνικό, η Μαριάντα Πιερίδη αντέδρασε κι υπερασπίστηκε την γνωστή influencer.

“Να ρωτήσω κάτι; Τι μας χαλάει ακριβώς εδώ; Η συγκεκριμένη κοπέλα ασχολείται με αυτό επαγγελματικά, είναι influencer πρώτα από όλα με φοβερή επιτυχία. Έχει στηριχτεί στα social media και το κοινό της θέλει να τη βλέπει έτσι. Εμένα σαν μανούλα μου αρέσει να βλέπω ωραίες μάνες γιατί δεν παύεις να είσαι γυναίκα. Γιατί να μη δούμε τη συνομιλία με το μωρό; Είναι κάτι πολύ γλυκό” ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

 

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: “Πάω διακοπές χωρίς τον Πάρη, όποια με πει κακιά μαμά θα την κάνω μπλοκ”

 

“Αναιρεί το να είσαι ωραία γυναίκα το να είσαι και καλή μάνα; Εγώ καμία φορά τη βλέπω και λέω οκ να κάνω τα μαλλιά. Με παρακινεί. Εντάξει, δεν μπορώ τώρα, αλήθεια. Είναι πανέμορφη, γλυκιά μανούλα, σωστή επιχειρηματίας και πολύ σημαντικό το ότι δεν έχει αφεθεί” κατέληξε σε έντονο ύφος η Μαριάντα Πιερίδη.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο