21.8 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 05:19
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑγγλία (32η αγωνιστική): Μάχη για μια θέση στα… αστέρια!

Αγγλία (32η αγωνιστική): Μάχη για μια θέση στα… αστέρια!

 

Με δυο παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα (23/04) η 32η “στροφή” του αγγλικού πρωταθλήματος, εκ των οποίων τα βλέμματα στρέφονται σε αυτό της Νιουκάστλ με την Τότεναμ, που παλεύουν για την τέταρτη θέση που οδηγεί τη νέα σεζόν στο Champions League.

Η 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League ολοκληρώνεται σήμερα (23/04) με δυο σημαντικά παιχνίδια, καθώς οι αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι και της Μπράιτον με την Μάντσεστερ Σίτι αναβλήθηκαν ελέω του FA Cup. 

Το πρόγραμμα “ανοίγει” στις 16:00 με την Μπόρνμουθ να υποδέχεται την Γουέστ Χαμ. Τα “κεράσια” έχουν 33 βαθμούς, ενώ τα “σφυριά” έχουν 31 βαθμούς και έτσι οι δυο ομάδες θα παλέψουν για το “τρίποντο” που θα τους… ξεκολλήσει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό για την Championship. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερο αγωνιστικό… μομέντουμ, όμως το σύνολο του Μόγιες προέρχεται από την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League επί της Γάνδης και θέλει να την… εξαργυρώσει με την παραμονή της στα “σαλόνια’ της Premier League.

Την ίδια ώρα (16:00), το πρόγραμμα “κλείνει” με το ντέρμπι της Νιουκάστλ με την Τότεναμ. Οι “καρακάξες” έχουν 56 βαθμούς και βρίσκονται στην τέταρτη θέση, ενώ οι “πετεινοί” έχουν 53 βαθμούς και… καραδοκούν για την τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Αμφότερες προέρχονται από “γκέλες” στο πρωτάθλημα και θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Νιουκάστλ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Σεν-Μαξιμέν (20 συμ/1 γκολ), ενώ ενδέχεται να επιστρέψει στη δράση ο Αλμιρόν (26 συμ/11 γκολ). Στον αντίποδα, παραμένουν εκτός δράσης οι τραυματίες Σεσενιόν (17 συμ/2 γκολ), Μπισουμά (20 συμ/- γκολ), Μπεντακούρ (18 συμ/5 γκολ) και Έμερσον (22 συμ/2 γκολ).//Γ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής στην Premier League:

Παρασκευή 21 Απριλίου

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον 3:3

Σάββατο 22 Απριλίου

Φούλαμ – Λιντς 2:1
Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον 0:0
Λέστερ – Γουλβς 2:1
Λίβερπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3:2
Μπρέντφορντ – Άστον Βίλα 1:1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι ΑΝΑΒΟΛΗ

Κυριακή 23 Απριλίου

16:00 Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ
16:00 Νιουκάστλ – Τότεναμ
Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι ΑΝΑΒΟΛΗ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο