14.6 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 09:23
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑπέκτησε την Λέρη η Ελευθερία!

Απέκτησε την Λέρη η Ελευθερία!

 

Η ομάδα του Μοσχάτου ανακοίνωσε την απόκτηση της 19χρονης γκαρντ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. 

Στο μέλλον επενδύει η Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση της 19χρονης γκαρντ, Ουρανίας Λέρη ενόψει της νέας σεζόν. Η Λέρη ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της από τον Ιάσωνα Κολωνού και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Φέτος, μέτρησε σε 28 λεπτά συμμετοχής 14 πόντους και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο ανά ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελευθερίας Μοσχάτου:

«Η Διοίκηση της Ελευθερίας Μοσχάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την 19χρονη Γκαρντ, Ουρανία Λέρη.

Η νεαρή παίκτρια, ύψους 1.72 ξεκίνησε την μπασκετική της σταδιοδρομία από τια τμήματα υποδομής του Συλλόγου «ΙΑΣΩΝ Κολωνού» όπου εκεί αγωνιζόταν μέχρι το 2020 στο γυναικείο τμήμα της ομάδας. Το 2021 έως και τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε σε 28’ μ.ο. συμμετοχής, 14 πόντους και 1,2 ασίστ.

Στόχος είναι μέσα από αυτή τη συνεργασία η ομάδα να αναπτύξει ένα πλάνο για την ερχόμενη σεζόν ανάλογο και άξιο της ιστορικής της διαδρομής. Εμείς ευχόμαστε στην νεαρή παίκτρια μια καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!»//Γ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο