25.3 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 23:14
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑποκαλύφθηκαν τα αίτια θανάτου του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Αποκαλύφθηκαν τα αίτια θανάτου του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

 

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αγγλίας πέθανε έπειτα από πτώση κατά λάθος σε οίκο ευγηρίας στο “Knutsford”, όπως διαπιστώθηκε από ανάκριση.

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο του “Macclesfield” στις 21 Οκτωβρίου, προκαλώντας αφιερώματα από όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του θανάτου του που πραγματοποιήθηκε στο “Cheshire Coroner’s Court” την Τετάρτη, ακούστηκε ότι ζούσε στο γηροκομείο The Willows στο Knutsford, το οποίο ειδικεύεται στη φροντίδα ασθενών με άνοια – όπως αναφέρει το BBC Sport.

Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα, ο θρύλος των “κόκκινων διαβόλων” πέθανε αφού υπέστη κάταγμα στα πλευρά κατά τη διάρκεια πτώσης σε οίκο ευγηρίας, με το ιατροδικαστικό τμήμα του Τσέσαϊρ να αναφέρει πως «έχασε την ισορροπία του καθώς σηκώθηκε από την καρέκλα του και χτύπησε στο περβάζι του παραθύρου και πιθανώς σε ένα καλοριφέρ».

Ο Σερ Μπόμπι υποβλήθηκε σε πλήρη σωματικό έλεγχο μετά την πτώση του, αλλά δεν διαπιστώθηκαν ορατοί τραυματισμοί από το προσωπικό, το οποίο κατέγραψε επίσης ότι η κινητικότητά του φαινόταν να μην επηρεάζεται

Οι νοσοκόμοι κλήθηκαν στο γηροκομείο όταν αργότερα παρατήρησαν οίδημα στην πλάτη του θρύλου των “κόκκινων διαβόλων” και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για αξιολόγηση πριν μεταφερθεί στο “Macclesfield General”.

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος λάμβανε ανακουφιστική φροντίδα στο The Willows από τον Ιούνιο, πέθανε πέντε ημέρες μετά την πτώση.

Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι από όλη την Αγγλία τήρησαν σιγή στη μνήμη του Σερ Μπόμπι τις τελευταίες δέκα ημέρες, ενώ η κηδεία του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966 θα γίνει στον καθεδρικό ναό του Μάντσεστερ στις 13 Νοεμβρίου.//ΓΓ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο