11.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 08:31
ESPA
ΑρχικήLIFEΑρναούτογλου για Σκορδά - Καινούργιου: "Δεν ασχολείται όλος ο..."

Αρναούτογλου για Σκορδά – Καινούργιου: “Δεν ασχολείται όλος ο…”

Ο Γρηγόρης Αρναούρογλου μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του, σχολίασε την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου.

“Όπως βλέπω τα νούμερα, το είδαν 1,5 εκατομμύριο. Νομίζουμε ότι υπάρχει ένας μικρόκοσμος που πρέπει να ασχοληθεί όσο εμείς. Δεν ασχολείται όλος ο κόσμος με αυτά που ασχολούμαστε εμείς” είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Τηλεοπτικό πρόγραμμα έκανε το πολύ 2 εκατομμύρια, που σημαίνει ότι τα υπόλοιπα οκτώ δεν το είδαν καν. Αυτό που την επόμενη ημέρα καθόμαστε και το σκεφτόμαστε και τρελαινόμαστε είναι στο μυαλό μας, γιατί ο κόσμος δεν ασχολείται” τονίζει ο παρουσιαστής στον αέρα του Sfera.

“Εγώ δεν ήξερα τι έγινε και κόντεψα να τρακάρω. Με πήρε τηλέφωνο η Νάνσυ και μου είπε ότι τα δύο κορίτσια μάλωσαν. Εμένα σαν άνθρωπο της τηλεόρασης αυτό με στενοχωρεί και με πληγώνει πολύ” παραδέχεται στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα έπρεπε να κρατάμε δυνατά αυτό το πράγμα και να μην δίνουμε καθόλου τέτοια τροφή” κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη θυελλώδη κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών.

 

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο