24.1 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 15:35
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΆρωμα γυναίκας στο νέο σχήμα Μπέου – Τι γράφει και σβήνει στο...

Άρωμα γυναίκας στο νέο σχήμα Μπέου – Τι γράφει και σβήνει στο μπλοκάκι του ο δήμαρχος Βόλου

«Φωτιά» έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες το μπλοκάκι του Αχιλλέα Μπέου. Ο Δήμαρχος Βόλου οργανώνει τη νέα δημοτική του ομάδα, μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων των εκλογών από το Πρωτοδικείο.

Τη σύνθεση της νέας δημοτικής αρχής αναλαμβάνει προσωπικά ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πολλές γυναίκες στις θέσεις των αντιδημάρχων του.

Το σχέδιο του δημάρχου είναι η μισή δημοτική αρχή να αποτελείται από έμπειρα στελέχη της παράταξής του, που έχουν διατελέσει σε θέσεις ευθύνης, ενώ στις άλλες μισές θα τοποθετηθούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα, τα οποία εξελέγησαν για πρώτη φορά. Ανάμεσα σε αυτά, η Έλενα Αντωνοπούλου, η Χριστίνα Μαρασίδη, ο Βασίλης Ζαχείλας, ο Σπύρος Γάτος και η Μένη Λαζάρου.

Βέβαιαη θεωρείται η αξιοποίηση της “ιερής τριάδας”, που πρώτευσε στις ψήφους, του Γιώργου Πράττου, του Ανδρέα Ζέρβα και του Γιώργου Τόρη.

Στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου προορίζεται για ακόμα μία θητεία ο Γιώργος Μουλάς, ενώ ερωτηματικά προκύπτουν για τη θέση του νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμου Βόλου, για τα οποία «παίζουν» πολλά πρόσωπα.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο