20.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 20:16
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑταμάν: «Ο Μίτσιτς ήταν απροπόνητος και ο Λάρκιν δεν είναι 100% έτοιμος»

Αταμάν: «Ο Μίτσιτς ήταν απροπόνητος και ο Λάρκιν δεν είναι 100% έτοιμος»

 

Στους λόγους που έφεραν την ήττα για την Αναντολού Εφές κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε ο Τούρκος τεχνικός, τονίζοντας πως οι δυο ηγέτες της ομάδας του δεν είναι ακόμη υγιείς στο έπακρο. 

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ “σόκαρε” την Αναντολού Εφές, κερδίζοντάς τη μέσα στην έδρα της και έτσι το σύνολο του Εργκίν Αταμάν έχασε… σημαντικό έδαφος για το “κυνήγι” των playoffs της Εuroleague.

Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε για την ήττα της ομάδας του, τονίζοντας πως ο Βασίλιε Μίτσιτς δεν είχε προπονηθεί, ενώ ο Σέιν Λάρκιν μόλις είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, προκειμένου να δώσει τη “μάχη” του. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Ο Μίτσιτς δεν είχε προπονηθεί για πέντε εβδομάδες και δεν έπρεπε να αγωνιστεί, έχει πρόβλημα στα γόνατα. Χθες βράδυ του ζήτησα να παίξει, επειδή ο αγώνας ήταν σημαντικός. Δυστυχώς, δεν είναι έτοιμος.

Ο Λάρκιν πήγε στο νοσοκομείο τη Δευτέρα με την υποψία σκωληκοειδίτιδας. Μετά από δύο ημέρες, η επέμβαση δεν έγινε την τελευταία στιγμή. Πήρε εξιτήριο την Πέμπτη. Ψυχολογικά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, αλλά του ζητήσαμε και εκείνου να παίξει».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο