14.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 01:31
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΧαποέλ για το ματς με ΑΕΚ: «Θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως»

Χαποέλ για το ματς με ΑΕΚ: «Θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως»

 

Η ομάδα από το Ισραήλ έκανε μία άκρως… προκλητική ανάρτηση, λίγες ημέρες πριν το τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς του Basketball Champions League στην Ιερουσαλήμ την ερχόμενη Τετάρτη (19/4).

Πιο συγκεκριμένα, η Χαποέλ Ιερουσαλήμ έκανε μία δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία προετοιμάζει τους φιλάθλους της για τον αγώνα που θα οδηγήσει στο Final-4. Σε αυτή υπάρχει ένα βίντεο στο οποίο, μεταξύ άλλων, ότι «οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν».

Αναλυτικά όσα λέγονται στο βίντεο:

«Την επόμενη εβδομάδα η αρένα θα μοιάζει με κάτι που δεν έχετε δει ξανά. Επειδή είμαστε εμείς εναντίον όλου του κόσμου. Και θα επικρατήσουμε.

Περάσαμε μία δύσκολη νύχτα, τραυματική, πυροτεχνήματα, χειροβομβίδες κρότου και λάμψης, πέτρες. Την επόμενη εβδομάδα, οι κανόνες του αγώνα θα αλλάξουν, οι Έλληνες θα συναντήσουν χιλιάδες κόκκινους, οι οποίοι δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν, με το δικό μας τρόπο, τον αθλητικό τρόπο, το δίκαιο τρόπο, τον τρόπο του fair play, οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα. Δεν υπάρχει ούτε μία κόκκινη γυναίκα, ούτε ένας κόκκινος άνδρας, κανένας κόκκινος δεν μένει στο σπίτι του. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Θα εκραγεί».//



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο