19.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 11:18
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΧοσέ Ορτίθ: Αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο

Χοσέ Ορτίθ: Αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο

 

Σοκ προκάλεσε στο παγκόσμιο μπάσκετ η αποκάλυψη που έκανε ο Χοσέ “πικουλίν” Ορτίθ στον λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο Πορτορικανός θρύλος του μπάσκετ που πέρασε από την Ελλάδα φορώντας την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, του Ηρακλείου, του Άρη και του ΠΑΟΚ, αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

«Ως άνθρωπος που έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου, πρέπει να σας ενημερώσω ότι στις 2 Νοεμβρίου έγινε γνωστό ότι πάσχω από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όλοι στην οικογένειά μου είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε με θετική σκέψη, παρ’ όλο που δεν είναι εύκολο. Θα δώσω το μέγιστο όπως έκανα πάντα στο γήπεδο και σε όλες τις προηγούμενες δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Ζητάμε μόνο να προσευχηθείτε για εμάς», ανέφερε ο 60χρονος Πορτορικανός.

Μάλιστα προέτρεψε τους νέους να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην πρόληψη: «Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους νέους ηλικίας 45 έως 50 ετών. Μην φοβάστε την κολονοσκόπηση. Η θεραπεία είναι η πρόληψη. Πρέπει να το σκεφτείτε. Πίστευα πως ήταν κάτι άλλο, αλλά έκανα το τεστ, προέκυψε ότι έχω αυτό τον καρκίνο».

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο