16.7 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 09:28
ESPA
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΧρυσές Σφαίρες 2024: Τι φορέθηκε στα λαμπερά βραβεία – Η κερδισμένη της...

Χρυσές Σφαίρες 2024: Τι φορέθηκε στα λαμπερά βραβεία – Η κερδισμένη της βραδιάς

Η Τέιλορ Σουίφτ εντυπωσίασε με το λαμπερό, μεταλιζέ πράσινο φόρεμά της στις Χρυσές Σφαίρες, η Σάντρα Χιούλερ σάρωσε στο κόκκινο χαλί με πράσινο σμαραγδί και η Μάργκοτ Ρόμπι ως άλλη Barbie επέλεξε ροζ τουαλέτα Armani Privé.

(Photo by Michael TRAN / AFP)

Ο Κόλμαν Ντομίνγκο τίμησε τον άνθρωπο που υποδύεται στο “Rustin” – τον ακτιβιστή Bayard Rustin – με ένα σμόκιν Nehru στολισμένο με καρφίτσες, ενώ η Λίλι Γκλάντστοουν, πρωταγωνίστρια του “Killers of the Flower Moon” επέλεξε λευκό φόρεμα με μαύρο παλτό.

(Photo by Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Ο ριψοκίνδυνος της μόδας Τιμοτέ Σαλαμέ, ο τελευταίος “Wonka”, φόρεσε ένα μαύρο γυαλιστερό σακάκι, με μαύρο στενό παντελόνι και ένα μαύρο πουκάμισο με κουμπιά, ενώ ο οικοδεσπότης της εκπομπής Τζο Κόι επέλεξε σμόκιν.

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Η Ντούα Λίπα εμφανίστηκε με τουαλέτα Schiaparelli με ένα vintage κολιέ Tiffany & Co. από το 1962. Η Χέλεν Μίρεν επέλεξε δύο αποχρώσεις του μωβ στο φόρεμα των Dolce & Gabbana. Η Τζούλια Σλάπερ, εν τω μεταξύ, περπάτησε με ένα λευκό Old Hollywood φόρεμα της Danielle Frankel με άψογο ντραπέ, ψηλό λαιμό και χωρίς πλάτη.

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε σε απόλυτα ρομαντικό μουντ σε θέμα Old Hollywood. Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε ανοιχτό ροζ χρώμα και με τεράστια φλοράλ διακοσμητικά τρέβηξε και πάλι τα βλέμματα.

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Αρκετές ήταν οι σταρ που επέλεξαν το κόκκινο χρώμα: Η Άλμα Πόιστι με ένα λαμπερό off-shoulder φόρεμα, η Χάιντι Κλουμ με στράπλες εμφάνιση και η Σελένα Γκόμεζ με ασύμμετρο φόρεμα και πινελιές από μαύρο.

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Άλλες έλαμψαν στα ασημένια, συμπεριλαμβανομένης της Τζούλια Γκάρνερ που πραγματοποίησε μια τολμηρή εμφάνιση με κομμάτι του Dior Haute Couture. Η Όπρα, για τον εορτασμό της κινηματογραφικής μεταφοράς του μιούζικαλ “The Color Purple”, συνέχισε το μωβ σερί της με ένα εφαρμοστό φόρεμα με μακριά μανίκια.

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Πηγή: Associated Press

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο