21.8 C
Almyros
5 Οκτωβρίου 2024 09:26
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ«Δεν υπάρχει θέμα Ζενεσιό στη Ρεν»

«Δεν υπάρχει θέμα Ζενεσιό στη Ρεν»

 

Μπορεί η “εικόνα” της Ρεν στη Ligue 1 να είναι μακριά από το επιθυμητό, όμως τα γαλλικά δημοσιεύματα διατηρούν σε θέση… ασφαλείας τον προπονητή της ομάδας, Μπρούνο Ζενεσιό.

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού για το Europa League (9/11) παρέμεινε για τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας μείνει, ταυτόχρονα, στην 11η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Ο τεχνικός της Ρεν, Μπρούνο Ζενεσιό, δυσκολεύεται να εφαρμόσει στο “χορτάρι” τις ιδέες του, όμως, για την ώρα, η θέση του στον πάγκο δεν… κινδυνεύει. Πιο συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της γαλλικής “L’ Equipe”, ο Ζενεσιό τυγχάνει της αποδοχής, τόσο της διοίκησης, όσο και των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια. Η εμπιστοσύνη που υπάρχει γύρω από το πρόσωπο του 58χρονου τεχνικού του εξασφαλίζει περισσότερο χρόνο, ώστε να βελτιώσει την κατάσταση της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, οι αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Λυών (που ακολουθεί για το πρωτάθλημα στις 12/11) ενδέχεται να “μετατρέψουν” το κλίμα γύρω από τον Ζενεσιό, ιδιαίτερα σε περίπτωση ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.//ΓΘ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο