15.9 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 23:26
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔίκη Άλκη Καμπανού: Ομόφωνα ένοχοι και οι 12! (video)

Δίκη Άλκη Καμπανού: Ομόφωνα ένοχοι και οι 12! (video)

 

Ενόχους κήρυξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης και τους δώδεκα κατηγορούμενους για την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού, το βράδυ της 1η Φεβρουαρίου του 2022 στη Χαριλάου.

Το δικαστήριο μετέτρεψε τη βασική κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ένοχοι για ανθρωποκτονία κρίθηκαν οι επτά εκ των δώδεκα και οι πέντε για συνέργεια.

Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του φίλου του Άλκη, οι πέντε κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οι πέντε για συνέργεια.

Αναφορικά με τον τρίτο νεαρό της παρέας, ο ένας βαρύνεται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, και οι υπόλοιποι για συνέργεια.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί ένταση στο δικαστήριο από συγγενείς και φίλους των θυμάτων. Η δίκη διεκόπη για λίγο, προκειμένου οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων να ζητήσουν ελαφρυντικά.//Λ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Θεσσαλονίκη-Δίκη Άλκη: Ένοχοι και οι “δώδεκα”-Μετατροπή της βασικής κατηγορίας σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο”,”description”:”Ενόχους κήρυξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης και τους δώδεκα κατηγορούμενους για την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού, το βράδυ της 1η Φεβρουαρίου του 2022 στη Χαριλάου.\n\nΤο δικαστήριο μετέτρεψε τη βασική κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.\n\nΣυγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τη δολοφονία του Άλκη, ένοχοι για ανθρωποκτονία κρίθηκαν οι επτά εκ των δώδεκα και οι πέντε για συνέργεια.\n\nΣε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του φίλου του Άλκη, οι πέντε κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οι πέντε για συνέργεια.\n\nΑναφορικά με τον τρίτο νεαρό της παρέας, ο ένας βαρύνεται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, και οι υπόλοιποι για συνέργεια.\n\nΑυτή τη στιγμή επικρατεί ένταση στο δικαστήριο από συγγενείς και φίλους των θυμάτων. Η δίκη διεκόπη για λίγο, προκειμένου οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων να ζητήσουν ελαφρυντικά.”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNy8wNi8wNy8yNF8zM182NGE2NmMzMTAzODEzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M47S”,”uploadDate”:”2023-07-06T07:25:41.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddsw24mjiz0dbso&playlistId=v-ctuwqq2qseoh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}
 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο