15.9 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 23:28
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΔήμος Λάρισας: “Όσκαρ κινδυνολογίας” στην μείζονα αντιπολίτευση για τον προϋπολογισμό του 2024

Δήμος Λάρισας: “Όσκαρ κινδυνολογίας” στην μείζονα αντιπολίτευση για τον προϋπολογισμό του 2024

Για όσκαρ κινδυνολογίας και υποκρισίας κατηγορεί η δημοτική αρχή τη μείζονα αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας απαντώντας στην ανακοίνωση που αναφέρει στην ακύρωση της αναθερώρησης του προϋπολογισμού του δήμου για το 2024 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας.

Η παράταξη της πλειοψηφίας αναφέρει μεταξύ άλλων: “Αφού ψήφισαν έναν εικονικό προϋπολογισμό με εκατομμύρια δαπάνες στον αέρα, με λειψή μισθοδοσία υπαλλήλων, με υπερεκτιμημένους υπολογισμούς εσόδων και ανείσπρακτες οφειλές που διαρκώς αυξάνονται, σήμερα, με την ανακοίνωσή τους βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για «όσκαρ» κινδυνολογίας και υποκρισίας.

Ανησυχούν, προφανώς, γιατί το οικονομικό «ναρκοπέδιο» που έστησαν στη Δημοτική Αρχή της πόλης δεν αποδεικνύεται αποτελεσματικό.

Ενοχλούνται, προφανώς, γιατί η κανονικότητα επιστρέφει στον Δήμο Λαρισαίων, γιατί τα εμπόδια που προσπάθησαν να ορθώσουν ξεπερνιούνται, γιατί παρά τις άναρθρες κραυγές, θα αποδειχθούν αστειότητες τα όσα βιάστηκαν να δημοσιοποιήσουν, ξεπερνώντας τον χειρότερο εαυτό τους.

Η σημερινή έκτακτη χρηματοδότηση με 6 εκατ. ευρώ του Δήμου μας από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές, κτίρια και οδικό δίκτυο από τις πλημμύρες, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του τρόπου που η Δημοτική Αρχή διεκδικεί και κερδίζει. Στην πράξη και όχι στα λόγια”.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο