15.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 07:20
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΔράση κατά του AIDS από την ΤΟΜΥ Ιωλκού

Δράση κατά του AIDS από την ΤΟΜΥ Ιωλκού

 Η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS από το 1988, δίνοντας έτσι κάθε χρόνο την ευκαιρία να επικεντρώνεται η προσοχή όλου του πλανήτη στη σύγχρονη πανδημία της εποχής μας. 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα  δράση  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS , από την 7ης ΤΟΜΥ Ιωλκού στον εξωτερικό χώρο της δομής από τις ώρες 8:00 – 14:00 μ.μ. 

Από την διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ συμμετείχαν  η Συντονίστρια Ιατρός  – Θέου Ζωή, η Νοσηλεύτρια Τσιάμη Αναστασία, οι Επισκέπτριες Υγείας Ζαφείρη Αντωνία, Μαλλιαρού Δέσποινα και η  Κοινωνική Λειτουργός  Αθανασάκη Μαριαλένα.

Συμμετοχή και αρωγή  παρείχε και η Συντονίστρια των Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας του Κ.Υ. Βόλου και των ΤΟΜΥ Μαγνησίας κα Σκούπρα Καλλιόπη.

Ευχαριστούμε θερμά την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για την υποστήριξη και ευαισθησία πάντα σε προγράμματα αγωγής υγείας. 

Οι δράσεις /παρεμβάσεις πραγματοποιούνται  με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσονται  στο ΕΣΠΑ 2014-2020 του Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο