17.2 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 01:14
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΕαρινές επιδείξεις των μαθητών της Μουσικής Σχολής του δήμου Τεμπών

Εαρινές επιδείξεις των μαθητών της Μουσικής Σχολής του δήμου Τεμπών

Οι εαρινές μουσικές επιδείξεις των μαθητών της Μουσικής Σχολής του Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με το ΔΟ.Π.Α.Π.Ε.Π.Τ. πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διήμερο με τους μαθητές να ερμηνεύουν επί σκηνής μελωδίες με το όργανο που έχουν διδαχθεί από τους καθηγητές τους. Στο τέλος των παρουσιάσεων, η χορωδία των παιδιών πραγματικά ομόρφυνε και λάμπρυνε τις επιδείξεις.

Η πρώτη μουσική επίδειξη πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Γυμνασίου – Λυκείου Μακρυχωρίου, το Σάββατο 1 Απριλίου το απόγευμα και η δεύτερη πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 2 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Πυργετού.

Οι επιδείξεις κατακλύστηκαν από τους γονείς των παιδιών και πλήθος κόσμου και αποδείχθηκε για άλλη μία φορά, ότι η μουσική ομορφαίνει τη ζωή μας και μας ακολουθεί σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Στις εκδηλώσεις παρών ήταν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γ. Μανώλης, ο αντιδήμαρχος κ. Αθ. Βλάχος, ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος ΔΟ.Π.Α.Π.Ε.Π. κ. Γ. Νικολάου και ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Πυργετού κ. Μ. Ρούπας. Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο Διευθυντής της Σχολής κ. Χρ. Κτιστάκης και η καθηγήτρια μουσικής κ. Π. Τσιόκανου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τεμπών ευχαρίστησε τον διευθυντή της Σχολής και τους καθηγητές για την όμορφη και άψογη διοργάνωση, καθώς και τους γονείς που εμπιστεύονται τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής. Ο κ. Μανώλης συνεχάρη επίσης όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις μουσικές επιδείξεις και χάρισαν δύο υπέροχες μέρες, αφιερωμένες στη μουσική.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο