23.8 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 19:17
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΕκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας για το «Κράτος Δικαίου»

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας για το «Κράτος Δικαίου»

Εκδήλωση οργανώνει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας για το «Κράτος Δικαίου», την Παρασκευή 7 Απριλίου στο ΤΕΕ Μαγνησίας, με ομιλητές τον ευρωβουλευτή, Κώστα Αρβανίτη και τον υπ. Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου

Με την ευκαιρία της άφιξής του στον Βόλο ο ευρωβουλευτής, Κώστας Αρβανίτης, θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων της πόλης:

-Την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 13.00 θα συναντηθεί με μέλη του ΔΣ της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας στα γραφεία της και στις 13.30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στον ίδιο χώρο.

-Στις 18.45 θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

-Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 9.30 πμ θα έχει συνάντηση στο ΞΕΝΙΑ με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, και στις 11.00 με το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας.

-Στις 13.00 θα παραστεί στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Δημαρχείο όπου θα συζήτηθεί  από το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της δημιουργίας πλωτού σταθμού LNG στον Παγασητικό.

-Στις 15.00 θα συναντηθεί στο ΞΕΝΙΑ με εκπροσώπους των Ρομά της περιοχής 

-Το Σάββατο 8 Απριλίου στις 10.00 θα συναντηθεί με την διοίκηση του ΚΕΘΕΑ Πιλότος στον χώρο του ΚΕΘΕΑ

-Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, θα έχει συνάντηση με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 14.00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Όπως τονίζεται, οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκλογικής κινητοποίησης του κόμματος, σημαντική πλευρά της οποίας είναι ο διάλογος με τους εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, τα συνδικάτα, κοινωνικές ομάδες με ιδιαίτερα προβλήματα και άλλους κοινωνικούς φορείς και η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο