24.1 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 13:23
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΕνός λεπτού σιγή από τους εργαζόμενους που μετακινούνταν καθημερινά με τρένο

Ενός λεπτού σιγή από τους εργαζόμενους που μετακινούνταν καθημερινά με τρένο

Σύσκεψη με τους εργαζόμενους που μετακινούνται καθημερινά με τρένο στις δουλειές τους, σε προορισμούς κυρίως προς τη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο των Σιδηροδρομικών με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, προκειμένου να βρεθεί λύση για την μετακίνηση απο εδώ και εμπρός.

Όπως έκαναν γνωστό, απευθύνθηκαν στο ΚΤΕΛ Λάρισας , αλλά δεν είχαν την ενδεδειγμένη αντιμετώπιση, όπως υποστηρίζουν, ενώ το ΚΤΕΛ Κατερίνης έδωσε μια προσφορά που όμως δεν τη θεωρούν συμφέρουσα.

Όπως είπε ένας μετακινούμενος “ο καθένας από μας θα μπορούσε να είναι ένας από όσους χάθηκαν. Καθημερινά υπήρχαν προβλήματα, καθυστερήσεις και βλάβες”. Οι συγκεντρωμένοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων.

Το έγκλημα στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος. Η προστασία της ζωής μας  είναι η πρώτη προτεραιότητα και δεν μπορεί να θυσιάζεται στο βωμό των κερδών των εταιριών. Οργανωνόμαστε κι απαιτούμε την υλοποίηση όλων των αναγκαίων μέτρων εδώ και τώρα“, επισημαίνεται από το ΕΚΛ.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο