15.6 C
Almyros
14 Οκτωβρίου 2024 08:18
ESPA
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΈνθετο Κόσμος – Γαλλία: Υπό κράτηση γερουσιαστής που φέρεται να έριξε έκστασι...

Ένθετο Κόσμος – Γαλλία: Υπό κράτηση γερουσιαστής που φέρεται να έριξε έκστασι στο ποτό βουλεύτριας

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γαλλία, η είδηση ότι Κεντροδεξιός Γερουσιαστής Ζοέλ Γκεριό έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό της Κεντρώας βουλευτή Σαντρίν Ζοσό. Ο 66χρονος Γκεριό συνελήφθη από τις Αρχές.

Ανησυχία έχουν προκαλέσει σε Ουάσινγκτον, Σεούλ και Τόκιο, φωτογραφίες αμερικανικών βάσεων στη νήσο Γκουάμ, στον δυτικό Ειρηνικό, οι οποίες τραβήχτηκαν από κατασκοπευτικό δορυφόρο της Βόρειας Κορέας, ο οποίος είχε εκτοξευτεί μια ημέρα νωρίτερα, μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες.

Η Γαλλία ήταν ο προορισμός πτήσης από το αεροδρόμιο της Σαμπίχα Γκοκτσεν της Κωνσταντινούπολης. Όμως λίγο πριν απογειωθεί, μία γυναίκα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, άρχισε να έχει έντονους πόνους τοκετού. Αμέσως, το πλήρωμα έτρεξε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες, ενώ το ιατρικό προσωπικό του αεροδρομίου βοήθησε τη γυναίκα να γεννήσει πρόωρα μέσα στο αεροσκάφος. Σοκαρισμένοι, αλλά κι ενθουσιασμένοι οι επιβάτες κατέγραψαν τις απίστευτες αυτές σκηνές με τη γυναίκα να γεννάει και τους νοσηλευτές να μεταφέρουν το νεογέννητο σε ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο. 

Στην Βραζιλία, διασώστες κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τραυματισμένα ζώα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που σάρωσαν τον Αμαζόνιο. Και ο Αμαζόνιος της Βολιβίας μαίνεται από δασικές πυρκαγιές, ενώ στην πόλη Αμάλφι της νοτιοδυτικής Ιταλίας, οι κάτοικοι απαθανάτισαν έναν τεράστιο υδροστρόβιλο.

Παρουσίαση ενθέτου: Άγις Μενούτης

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο