17.6 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 00:32
ESPA
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΈνθετο Κόσμος: Στα βήματα του Μπρους Λι, 50χρονια μετά το θάνατό του

Ένθετο Κόσμος: Στα βήματα του Μπρους Λι, 50χρονια μετά το θάνατό του

Σαν σήμερα πριν από 50 χρόνια πέθανε ο Μπρους Λι, ο μάγος των πολεμικών τεχνών. Πιστοί στο πνεύμα του,  οι σύγχρονοι μύστες του, 50 χρόνια μετά το θάνατό του, διατηρούν ζωντανή την κληρονομιά του διδάσκοντας σε όλες τις ηλικίες την τέχνη και τη φιλοσοφία του.  Το ρεπορτάζ επιμελήθηκε η Χριστίνα Ποπόρου.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμοςτου ΕΡΤNEWS

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΕΝΟΠΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν-συμπεριλαμβανομένου και του δράστη- ύστερα από πυροβολισμούς στο κέντρο του Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.
Σύμφωνα με τον  πρωθυπουργό της χώρας,  η επίθεση δεν θεωρείται τρομοκρατική ενέργεια, ενώ το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί. 

ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΥΨΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΗΑΕ

Δεκατρείς  διμερείς συμφωνίες, ύψους 50,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, υπεγράφησαν κατά την επίσκεψη Ερντογάν στο Αμπού Ντάμπι σύμφωνα με την τουρκική προεδρία.

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ POWERBALL ΣΤΙΣ ΗΠΑ -ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΖΑΚΠΟΤ ΚΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, κληρώθηκαν οι τυχεροί αριθμοί του powerball, που, ύστερα από αλλεπάλληλα τζακποτ, το ποσό για τον νικητή ή τους νικητές έφθασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια! Πρόκειται για το τρίτο μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του παιχνιδιού.  

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο