19.2 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 23:35
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕπίσημες προτάσεις για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επίσημες προτάσεις για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία που είχε τεθεί από την οικογένεια των Γκλέιζερς, ο Σεΐχης Γιασίμ Τζαμπέρ Αλ Τάνι, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την εξαγορά του 100% των μετοχών των “κόκκινων διαβόλων”, ενώ το ίδιο έκανε και ο Τζιμ Ραντκλίφ!

Ο γιος του πρώην πρωθυπουργό στο Κατάρ, με επίσημη δήλωσή του είχε εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κοστολογείται στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ από τους Γκλέιζερς. Μάλιστα, ο Σεΐχης Γιασίμ Τζαμπέρ Αλ Τάνι έκανε εν τέλει την πολυαναμενόμενη κίνηση, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία που είχε τεθεί από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, η πρόταση έγινε από το ίδρυμα του Σεΐχη “Nine Two”, με μοναδικό σκοπό τη συνολική αναδόμηση του συλλόγου, με αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου, του γηπέδου και της ομάδας, τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, αναφέρεται πως θέλουν να δώσουν «μεγάλη έμφαση στη βελτιωμένη εμπειρία των οπαδών αλλά και της κοινότητας τους (που κατέχει μερίδιο του κλαμπ) ώστε η Γιουνάιτεντ να γίνει το μεγαλύτερο κλαμπ στον πλανήτη».

Μετά τον Καταριανό, ο Τζιμ Ραντκλίφ, που αποτελεί ένας εκ των πιο πλούσιων Βρετανών και ιδιοκτήτης της INEOS, κατέθεσε τη δική του πρόταση για την πλήρη εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 70χρονος αποτελεί οπαδός των “κόκκινων διαβόλων” και θέλει να μετατρέψει ξανά σε… κόκκινο το Μάντσεστερ, σε περίπτωση που αναλάβει τον σύλλογο.//

 

 

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο