24.6 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 11:10
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΕργαστήρι – ακρόαση ηθοποιών από το Θέατρο Οδοιπόρων στον Μύλο του Παππά

Εργαστήρι – ακρόαση ηθοποιών από το Θέατρο Οδοιπόρων στον Μύλο του Παππά

Το Θέατρο των Οδοιπόρων διοργανώνει ακρόαση για τις νέες παραγωγές της ομάδας, που θα διεξαχθεί σε μορφή εργαστηρίου με τους συμμετέχοντες υποψηφίους διάρκειας δύο ωρών, με τους Ζωή Τζιότζιου – χορεύτρια/χορογράφο, Ελένη Σαμαρίνα – μουσικό/τραγουδίστρια, Άκυ Μητσούλη – σκηνοθέτη, Γιώργο Παπαδόπουλο – ηθοποιό.

Το δίωρο εργαστήρι ακρόασης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/4 στο κεντρικό κτίριο του Μύλου του Παππά, στον 2ο όροφο από τις 13:00 έως τις 15:00.

Συγκεκριμένα για τις εξής επόμενες καλλιτεχνικές εργασίες:

1) Αναζητούνται ηθοποιοί και χορευτές, γυναίκες και άντρες ερμηνευτικής/σκηνικής ηλικίας 18-60 για την καλλιτεχνική ολοκλήρωση της performance εν δημιουργία, με συγκεκριμένες κοινωνικές και πολιτικές αφορμές και στοχεύσεις: ΄΄Παλαιστίνη-Συρία: Αγώνας για μία Ανάσα Ελευθερίας΄΄, σε κείμενα Παλαιστινίων και Σύρων ποιητών, σε μουσική διδασκαλία Ελένης Σαμαρίνα, χορογραφίες της Ζωής Τζιότζιου, δραματουργία και σκηνοθεσία Γιώργου Παπαδόπουλου.

2 ) Ακόμα, σχεδιάζεται να παρουσιαστεί μία νέα εξ΄ ολοκλήρου παραγωγή στην αρχή της άνοιξης του ΄23 στην πόλη της Λάρισας σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη, δραματουργία και καλλιτεχνική επιμέλεια Γιώργου Παπαδόπουλου, μουσική διδασκαλία Ελένης Σαμαρίνα, χορογραφίες Ζωής Τζιότζιου, έχοντας ως κείμενα αναφοράς και μελέτης τα Ορφικά-βακχικά και την Θεογονία του Ησίοδου.

Το δίωρο εργαστήρι ακρόασης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/4 στο κεντρικό κτίριο του Μύλου του Παππά στον 2ο όροφο, από τις 13:00 έως τις 15:00. Ώρα προσέλευσης: 12:30 – 13:00. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να λάβουν μέρος καθ΄ όλη την διάρκεια του εργαστηρίου. Με το τέλος του δίωρου εργαστηρίου της ακρόασης θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη/συζήτηση του κάθε συμμετέχοντα με τους βασικούς συντελεστές της ομάδας. Περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6974186545.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο