14.6 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 09:18
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΈσωσε την ισοπαλία, αλλά δεν σηκώνει κεφάλι…

Έσωσε την ισοπαλία, αλλά δεν σηκώνει κεφάλι…

 

Η Γιουβέντους κατάφερε να αποκομίσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1:1) από την έδρα της Μπολόνια, για την 32η αγωνιστική της Serie A, ωστόσο έμεινε χωρίς νίκη για ακόμη μία αγωνιστική.

Η “Γηραιά Κυρία” έμεινε για ακόμη μία αγωνιστική μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι “μπιανκονέρι” έμειναν στο 1:1 με την Μπολόνια και δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες, μένοντας για τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς τρίποντο στη Serie A.

Ο αγώνας

Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες, ωστόσο στη συνέχεια το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αναζητούσε διαδρόμους για να απειλήσει την εστία του Σκορούπσκι. Οι γηπεδούχοι, προσπαθούσαν από την πλευρά τους να δώσουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και στο 1ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ορσολίνι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και την έστειλα στα δίχτυα του Σέζνι για το 1:0. Στο 25ο λεπτό, οι “μπιανκονέρι” απάντησαν με καλή ευκαιρία. Ο Μίλικ σούταρε από καλή απόσταση, αλλά ο Σκορούπσκι ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Στο 27′, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με σουτ του Φατζόλι, αλλά ο τερματοφύλακας της Μπολόνια είπε ξανά “όχι”. Στο 30′, η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι, ο Μίλικ ανέλαβε την εκτέλεση και ο Σκορούπσκι το απέκρουσε, κρατώντας το 1:0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπολόνια έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, καθώς κυκλοφορούσε την μπάλα, με στόχο να διατηρήσει τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση. Οι “μπιανκονέρι” προσπαθούσαν να βρουν τρόπους για να ανταπεξέλθουν και να απειλήσουν την εστία του Σκορούπσκι, έτσι ώστε να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Αυτό, συνέβη στο 61ο λεπτό, όταν ο Μίλικ πήρε το ριμπάουντ μετά από προσπάθεια του Κιέζα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μπολόνια για το 1:1. Εν συνεχεία, οι γηπεδούχοι έδειχναν την πρόθεση να αναζητήσουν το τέρμα που θα τους έδινε εκ νέου προβάδισμα, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα, δεν άλλαξε ξανά το σκορ και το 1:1 παρέμεινε έως το τέλος.//Τ.

ΓΚΟΛ: 10′ Ορσολίνι / 61′ Μίλικ
Κίτρινες: 3′ Πος, 42′ Κυριακόπουλος / 55′ Ραμπιό, 88′ Παρέδες
Κόκκινη:-

Μπολόνια (Τιάγκο Μότα): Σκορούπσκι, Λουκουμί, Σουμαόρο, Πος (87′ Ντε Σιλβέστρι), Κυριακόπουλος (67′ Καμπιάσο), Σχάουτεν, Μόρο (81′ Μέντελ), Ντομίνγκες (67′ Ζίρκζεϊ), Ορσολίνι, Φέργκιουσον (82′ Έμπισερ), Μπάροου

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Γκάτι, Κουαδράδο, Σάντρο, Λοκατέλι (83′ Παρέδες), Φατζόλι (57′ Σούλε), Ραμπιό, Κιέζα (70′ Μιρέτι), Κόστιτς (57′ Ίλινγκ-Τζούνιορ), Μίλικ (83′ Βλάχοβιτς)

Ακολουθούν…
Μπολόνια: Εκτός έδρας με Έμπολι (4/5)
Γιουβέντους: Εντός έδρας με Λέτσε (3/5)

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο