26.8 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 17:31
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΦέλιξ: «Πάντα πίστευα ότι η Μπαρτσελόνα είναι το ιδανικό μέρος για εμένα»

Φέλιξ: «Πάντα πίστευα ότι η Μπαρτσελόνα είναι το ιδανικό μέρος για εμένα»

 

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει στο νέο ποδοσφαιρικό του περιβάλλον ο Πορτογάλος επιθετικός, όντας πρωταγωνιστής σε νίκες των “μπλαουγκράνα” μέχρι τώρα και στόχος του πλέον, είναι να πείσει τον σύλλογο να τον αγοράσει του χρόνου.

Τρία γκολ σε τρία παιχνίδια είναι ο απολογισμός του Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με τον 23χρονο να έχει ξεκινήσει με το “δεξί” την καριέρα του στη Βαρκελώνη. Τελευταία μεγάλη εμφάνιση του Πορτογάλου, ήταν το βράδυ της Τρίτης (19/9) που στην πρεμιέρα του Champions League, η “Μπάρτσα” σκόρπισε στους “πέντε ανέμους” την Αντβέρπ με δύο γκολ του Φέλιξ.

Ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, κλήθηκε να απαντήσει σε πληθώρα ερωτήσεων σχετικά με το… φορτσάτο ξεκίνημά του με τη “Μπάρτσα”.

Για το αν περίμενε τέτοια εμφάνιση στην πρεμιέρα του Champions League:

«Nτεμπούτο με γκολ, ασίστ, με τον κόσμο αφοσιωμένο, με την ομάδα να παίζει πολύ καλά και να βάζει γκολ…  ειλικρινά δεν το περίμενα. Πίστευα, και εξακολουθώ να πιστεύω, ότι αυτό είναι το ιδανικό μέρος για μένα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα πάνε πολύ, πολύ καλά και δεν περίμενα να πάνε τόσο καλά. Ας συνεχίσουν έτσι και ας είναι έτσι μέχρι το τέλος».

Τι ζητάει από εκείνον ο Τσάβι:

«Μου έχει πει από την πρώτη μέρα να παίξω για να τo απολαύσω, να παίξω με χαρά και να δείξω το ποδόσφαιρο μου. Φυσικά μου κάνει μαθήματα τακτικής αλλά πάνω από όλα το απολαμβάνω».

Σχετικά με τις οικονομικές θυσίες που έκανε για να πάει στην Μπάρτσα:

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι παράτησα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από τον μισθό μου. Αλλά, έπρεπε να πάω σε ένα μέρος όπου θα μπορούσα να παίξω το ποδόσφαιρό μου και όπως είπα, πάντα πίστευα ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό μέρος. Τα πράγματα πάνε καλά και έπρεπε να κάνω αυτή την προσπάθεια για να έχω τη χαρά να παίζω ξανά».

Για τον λόγο που δεν ταίριαξε στην Ατλέτικο και έψαχνε να φύγει:

«Το έχω κάνει στο παρελθόν για την Τσέλσι και το έχω κάνει τώρα για την Μπαρτσελόνα, γιατί δεν τα πήγαινα καλά εκεί, δεν προσαρμόστηκα στις ιδέες του συλλόγου και του προπονητή, αλλά πάντα προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα. Περάσαμε πολύ καλές στιγμές και εκεί».//ΓΑ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο