19.2 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 23:15
ESPA
ΑρχικήMEDIAΓιατί ο Σκάι φέρνει για πρώτη φορά το "Survivor" νωρίτερα

Γιατί ο Σκάι φέρνει για πρώτη φορά το “Survivor” νωρίτερα

Όλα αλλάζουν στην prime time του Σκάι. Στη μετά (Εύη) Κουτσαυτάκη εποχή προσανατολίζεται στην έναρξη -για πρώτη φορά- του «Survivor» στην πρεμιέρα της σεζόν, το φθινόπωρο του 2024.

Αυτό σημαίνει πως ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα βρεθεί απέναντι από τις πρεμιέρες όλων των ελληνικών σειρών και στη «Φάρμα» του Star. H απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη, όπερ σημαίνει πως το «Exatlon» ριάλιτι, με παρόμοια χαρακτηριστικά όπως αυτά του «Survivor», αλλά με πιο αθλητικό χαρακτήρα, θα μετατεθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν, από τον Φεβρουάριο. Ήδη έχει ξεκινήσει το κάστινγκ για «Διάσημους» και «Μαχητές».

Πληροφορίες αναφέρουν πως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Λιανός γύρισε το σχετικό τρέιλερ στην Κωνσταντινούπολη. Έτσι διαψεύδονται και οι φήμες που τον ήθελαν εκτός «Survivor» και «καπετάνιο» του «Voice», με νέο παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης τον Σάκη Κατσούλη.

Εφόσον οι παραπάνω αποφάσεις τελεσιδικήσουν, ο Σάκης Ρουβάς θα μετακομίσει από τις «κόκκινες καρέκλες» του μουσικού talent show στην επιτροπή. Παράλληλα, παραμένουν Πάνος Μουζουράκης και Έλενα Παπαρίζου, αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός και για τις δύο θέσεις coaches που απομένουν βολιδοσκοπούνται οι Χρήστος Μάστορας, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαρίνα Σάττι, Στέλιος Ρόκκος.

 

*Του Aλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 23/8/2024

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο