18.1 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 22:35
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΗ “Αλάπητου, μια ηλιόλουστη ομπρέλα” νικήτρια στον διαγωνισμό φωτογραφίας του Κέντρου Πρόληψης...

Η “Αλάπητου, μια ηλιόλουστη ομπρέλα” νικήτρια στον διαγωνισμό φωτογραφίας του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας

Η Μάρω Μοιριώρη με τη φωτογραφία “Αλάπητου, μια ηλιόλουστη ομπρέλα” που τραβήχτηκε στο Στόμιο της Λάρισας αναδείχθηκε νικήτρια στον πρότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας Προ-ληψη που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής σήμερα στον προαύλιο χώρο του νεοκλασικού κτηρίου στη Μανωλάκη 9-11.

Στη νικήτρια του διαγωνισμού δόθηκε ως βραβείο μια Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Canon 2000D και την απονομή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Βασίλης Πινακάς.

Στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε η φωτογραφία “Μαζί” του Δημήτρη Λιτοσελίτη που τραβήχτηκε σε περιοχή των Άλπεων , ως βραβείο δόθηκε ένας εκτυπωτής Canon Selphy CP 1500, την απονομή του βραβείου έκανε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη και παρέλαβε η σύζυγος του μαζί με τις δυο κόρες τους.

Στην τρίτη θέση αναδείχθηκε η φωτογραφία “Απόθεμα ζωής” του Θοδωρή Κράχτη με τον υδατόπυργο της ΔΕΥΑΛ η οποία τραβήχτηκε τις ημέρες των πλημμυρών, ως βραβείο δόθηκε μια φωτογραφική μηχανή Fujifilm instax wide 300 και την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Δημήτρης Δεληγιάννης.

Στον διαγωνισμό φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και μάλιστα σε αντίξοες συνθήκες για την πόλη της Λάρισας εξαιτίας των πλημμυρών, υπήρξε συμμετοχή που δείχνει την ευαισθησία των πολιτών σε θέματα πρόληψης.

Σε δηλώσεις τους ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Βασίλης Πινακάς, ο αντιδήμαρχος Λάρισας, Δημήτρης Δεληγιάννης, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Τρύφων Τσάτσαρος, αναφέρθηκαν στην σημασία της πρόληψης και στη βοήθεια που προσφέρουν το Εργαστήρι Ζωής του ΟΚΑΝΑ.

Τα χειροκροτήματα στην εκδήλωση κέρδισαν νεαροί μαθητές που συμμετέχουν στην θεατρική ομάδα του Εργαστηρίου Ζωής του ΟΚΑΝΑ Λάρισας.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο