22 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 23:12
ESPA
ΑρχικήLIFEΗ δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Οι προετοιμασίες για την συμμετοχή της χώρας μας στην Eurovision 2024 είναι στο κόκκινο καθώς πλησιάζει η μέρα που θα διαγωνιστεί η Μαρίνα Σάττι με την ομάδα της.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε για δεύτερη φορά στην ιδιαίτερη σκηνή της Eurovision 2024 προκειμένου να προβάρει ξανά το “Ζάρι”.

Περιστοιχισμένη από τους χορευτές της, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της εντυπωσιάζοντας όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Από την πρώτη της κιόλας πρόβα, η Μαρίνα Σάττι φαίνεται πως ταρακούνησε για τα καλά τα στοιχήματα για την Eurovision 2024.

 

Δείτε επίσης: Η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη πρόβα της Ελλάδας για την Eurovision 2024

 

Την τελευταία ώρα κυκλοφόρησαν κάποια στιγμιότυπα από την δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στην σκηνή του διαγωνισμού στην Σουηδία.

Η Κύπρος με την Silia Kapsis και το “Liar” θα ριχθεί πρώτη στην μουσική μάχης καθώς θα συμμετάσχει στον πρώτο ημιτελικό που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τρίτης 7/5.

Δυο μέρες αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη 9/5, η Μαρίνα Σάττι θα ανέβει στη σκηνή με μοναδικό σκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις και να ανεβάσει ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας την Ελλάδα.

 

Δείτε ακόμη: Eurovision 2024: Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό – Οι λεπτομέρειες

 



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο