18.3 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 23:22
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ Κάντιθ πλήγωσε τη Μπέτις και έμεινε… όρθια στη μάχη παραμονής!

Η Κάντιθ πλήγωσε τη Μπέτις και έμεινε… όρθια στη μάχη παραμονής!

 

Η ομάδα του Σέρχιο Γκονθάλεθ, πήρε τεράστια νίκη στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” με 2:0 και κέρδισε έδαφος, στη μάχη που δίνει για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και ανέβηκε στην 14η θέση.

Η Κάντιθ επικράτησε 2:0 της Μπέτις εκτός έδρας και έκανε άλμα… παραμονής στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι, έμειναν με εννέα παίκτες και δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν, γνωρίζοντας την ήττα που βάζει φρένο στην τρελή πορεία τους για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο αγώνας:

Η Κάντιθ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μάλιστα απείλησε με το καλημέρα. Στο 4ο λεπτό, ο Μπονγκοντά κοντρόλαρε τη μπάλα και επιχείρησε το σουτ, με τον πορτιέρε της Μπέτις να προχωρά σε εξαιρετική απόκρουση. Ο Σέρχιο Κανάλες, αντίκρυσε κόκκινη κάρτα στο 38ο λεπτό για άτσαλο μαρκάρισμα σε αντίπαλό του και άφησε από νωρίς την ομάδα του με δέκα παίκτες. Η Κάντιθ μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε θέλησε να πιέσει και να απειλήσει, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στην εκπνοή της αναμέτρησης. Ο Ράμος Ντε Λα Φλορ, έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, με την καρφωτή κεφαλιά που επιχείρησε να περνά άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που στο 52ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, μετά την επαφή της μπάλας με το χέρι του Μιράντα μέσα στην περιοχή. Ο Αλκαράθ ανέλαβε την εκτέλεσή του και έγραψε το 1:0 για την ομάδα του. Στο 59ο λεπτό, ο Ράμος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Μπέτις, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδα του. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήρθαν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, με τον Ρουιμπάλ να βλέπει την κόκκινη κάρτα και τη Μπέτις να μένει με εννέα παίκτες. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν και πίεσαν, όμως δεν βρήκαν δίχτυα, με την Κάντιθ να παίρνει μεγάλη νίκη που την απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού.//

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 7 Απριλίου

Σεβίλλη – Θέλτα 2:2

Σάββατο 8 Απριλίου

Οσασούνα – Έλτσε 2:1
Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1:2
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε 2:0
Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 2:3

Κυριακή 9 Απριλίου

Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Μαγιόρκα 3:3
Ρεάλ Μπέτις – Κάντιθ 0:2
19:30 Αλμερία – Βαλένθια
22:00 Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου

22:00 Μπαρτσελόνα – Χιρόνα

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο