23.2 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 19:18
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΗ Ζ. Μακρή στις εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγ. Νικολάου

Η Ζ. Μακρή στις εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγ. Νικολάου

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή τίμησε και φέτος τη μνήμη του Αγίου Νικολάου, πολιούχου και προστάτη της πόλης του Βόλου.

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου, η Υφυπουργός Παιδείας παραβρέθηκε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κυρίλλου, συλλειτουργούντων των Θεοφ. Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, όπου ο Βόλος και η Τοπική Εκκλησία τίμησαν με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τη μνήμη του Πολιούχου τους.

Μετά το τέλος της λειτουργίας, η κα Μακρή, μαζί με πλήθος κόσμου, ακολούθησε τη λιτάνευση της εικόνας και του ιερού λείψανου του Αγ. Νικολάου στους δρόμους της πόλης που είχε φορέσει τα γιορτινά της για την ημέρα. 

Με τη συνοδεία τιμητικού στρατιωτικού αγήματος και τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου,

παρουσία των τοπικών και στρατιωτικών αρχών, η Υφυπουργός Παιδείας ευχήθηκε στους συμπολίτες της χρόνια πολλά με υγεία, ελπίδα και ενότητα και για τον τόπο της ευχήθηκε πρόοδο, ευημερία, έργα και όραμα. 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο