13.9 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 08:28
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑ«Καμπάνα» σε 54χρονο για τροχαίο στον Βόλο – Τράκαρε τη μηχανή του...

«Καμπάνα» σε 54χρονο για τροχαίο στον Βόλο – Τράκαρε τη μηχανή του και τον παράτησε

Συνολική ποινή φυλάκισης 25 μηνών επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 54χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε μεθύσει και προκάλεσε τροχαίο στην Νέα Ιωνία που επέφερε σοβαρό τραυματισμό σε ημεδαπό συνομήλικό του, και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Ειδικότερα για το ατύχημα, όπως περιέγραψε το θύμα που ήταν παρών χθες στην δικαστική αίθουσα, στις 30/1/22 ο ίδιος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα όταν ο κατηγορούμενος βγήκε με το ΙΧ αυτοκίνητό του από στενό δρόμο, όπου κινούταν ανάποδα, και συγκρούστηκε με το δίκυκλό του.

Ο άτυχος αναβάτης της μηχανής εκσφενδονίστηκε σε τοίχο, ενώ υπέστη πολλαπλά τραύματα και κατάγματα σε γόνατο και βραχίονα, για τα οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε επεμβάσεις.
Ο 54χρονος εγκατέλειψε το θύμα, φεύγοντας από το σημείο του ατυχήματος, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα, όπου σε έλεγχο διαπιστώθηκε πως οδηγούσε μεθυσμένος, με το αλκοολόμετρο να δείχνει ποσοστό οινοπνεύματος 1,52mg ανά λίτρο αίματος.
Ο ίδιος δεν παρουσιάστηκε χθες στην δικαστική αίθουσα, ούτε και εκπροσωπήθηκε από συνήγορο, με την υπόθεση να εκδικάζεται ερήμην του.

Κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, και συγκεκριμένα επικίνδυνη οδήγηση με κίνδυνο για άνθρωπο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος, οδήγηση υπό επήρεια μέθης και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 25 μηνών χωρίς αναστολή.
Από την έδρα διατάχθηκε έκτιση όλης της ποινής που του επιβλήθηκε, παράλληλα όμως δόθηκε δικαίωμα έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη, το οποίο ο 54χρονος θα πρέπει να ασκήσει αν θέλει να παραμείνει εκτός φυλακής.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο