19.7 C
Almyros
5 Οκτωβρίου 2024 11:23
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑ«Καμπανάκι» Μεϊκόπουλου για τον ΣΥΡΙΖΑ: Αυτές είναι οι τέσσερις προϋποθέσεις για να...

«Καμπανάκι» Μεϊκόπουλου για τον ΣΥΡΙΖΑ: Αυτές είναι οι τέσσερις προϋποθέσεις για να συνεννοηθούμε

Μέσα σε κλίμα πόλωσης, με φωνές και αποδοκιμασίες ξεκίνησε την ομιλία του στην κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με περίπου δύο ώρες καθυστέρηση (στις 12:00 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη) ενώ το κλίμα είναι έκρυθμο. 

Μάλιστα, παρενέβη το προεδρείο της ΚΕ που ζήτησε να σταματήσουν οι διακοπές απειλώντας ακόμα και με αποβολή όσους φωνασκούν. 

Λίγο νωρίτερα, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος έθετε στο δημόσιο διάλογο τέσσερις κανόνες προκειμένου να υπάρξει πεδίο συνεννόησης.

«Ζητώ να βρούμε κοινό κώδικα συνεννόησης. Πρώτον, να γίνει σεβαστή η ετυμηγορία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ψήφισαν 150.000 άνθρωποι και η πλειοψηφία διάλεξε τον κ. Κασσελάκη. Δεύτερον, να σεβαστούμε τις καταστατικές μας διαδικασίες. Τρίτον, όλες μας οι διαφωνίες να επιλύονται στα κομματικά μας όργανα και όχι στα τηλεοπτικά παράθυρα. Τέταρτον, οι βουλευτές εκλέχθηκαν για να κάνουν δομική αντιπολίτευση στη ΝΔ που δεν τη βλέπουμε».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο