19.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 21:29
ESPA
ΑρχικήMEDIAΚαλοκαίρι Yes: Μουδιασμένη η έναρξη για τους παρουσιαστές λόγω των πυρκαγιών

Καλοκαίρι Yes: Μουδιασμένη η έναρξη για τους παρουσιαστές λόγω των πυρκαγιών

Διαφορετική ήταν η έναρξη της εβδομάδας στο Καλοκαίρι Yes, αφού οι καταστροφικές πυρκαγιές που καίνε σε διάφορα μέρη της χώρας μας, έχουν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα. Τον λόγο πήρε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία ανέφερε:

«Καλημέρα φίλες και φίλοι. Δυστυχώς όλη την εβδομάδα λέω, όσο μπορεί να είναι καλή μέρα η σημερινή. Ευχόμαστε να έχουμε καλύτερη εβδομάδα και ξεκίνησε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, μετά από ένα δραματικό Σαβ/κο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τον έχει αγγίξει η φωτιά. Χθες το βράδυ ξενύχτησα με τον πατέρα μου, βλέποντας από το κινητό το φαράγγι του Βουραϊκού. Ήμασταν σε επιφυλακή.»

Ο Τριαντάφυλλος συνέχισε: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δύσκολες ώρες στο νησί μου στην Ρόδο στους συμπολίτες μου και στο χωριό μου. Πολλοί τουρίστες στον δρόμο κι έχει γίνει ένας πανικός. Έχουμε πάλι αναζωπυρώσεις, έχω μιλήσει με την μητέρα μου. Θα τα δείτε όλα εδώ.»

Η Φελίσια Τσαλαπάτη είπε: «Καλή εβδομάδα να έχουμε και να πάνε όσο καλύτερα γίνεται τα πράγματα. Έχουμε πάρα πολλά ενεργά μέτωπα, αναζωπυρώσεις κι έχουμε ακραίο κίνδυνο για εκδήλωση νέων πυρκαγιών λόγω του καύσωνα.»

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο