26.7 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 13:27
ESPA
ΑρχικήMEDIA«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ο Μηνάς απέδρασε - Εντολή θανάτου για την Άννα

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ο Μηνάς απέδρασε – Εντολή θανάτου για την Άννα

Ο Λημνιός καταστρώνει το σχέδιο με το οποίο θα βγάλει την Άννα από τη μέση και ζητά τη βοήθεια του Μηνά στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Τα μέλη του κυκλώματος των τοκογλύφων συλλαμβάνονται κι έτσι ο Νικόλας μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια ποιοι ήταν οι άνθρωποι που είχαν μπλέξει τη γυναίκα του με τα υπέρογκα δάνεια. Ο Λάκης συναντάει τον παλιό του γνώριμο από το Πολεμικό Ναυτικό, τον Ματθαίο.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στις συνθήκες απόδρασης του Μηνά, αλλά οι υποψίες της Άννας εστιάζουν συγκεκριμένα στη Βικτόρια.

Ο Νικόλας προσπαθεί να κρύψει την οργή του και να βρει πληροφορίες από τους ανθρώπους του Ματθαίου. Η Άννα πιέζει τη Βικτόρια να της δώσει πληροφορίες για τον Λημνιό και την απειλεί ότι θα μιλήσει στον Νικόλα για όσα γνωρίζει εναντίον της.

Ο Στάθης και η Βικτόρια μετακομίζουν στο σπίτι του Νικόλα και προσπαθούν όλοι να εξοικειωθούν με τη νέα συγκατοίκηση.

Ο Λημνιός ζητάει από τον Μηνά το αντάλλαγμα για τη βοήθεια που του παρείχε.

Παράλληλα συλλαμβάνονται τα μέλη του κυκλώματος τοκογλύφων για τους οποίους δούλευε ο Μάνος. Ο Νικόλας μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια ποιοι ήταν οι άνθρωποι που είχαν μπλέξει τη γυναίκα του με τα υπέρογκα δάνεια.

Ο Χρήστος φλερτάρει τη Ζωή, κάτι που δημιουργεί ένταση στη σχέση της Νάσιας με τον Στάθη, ο οποίος θεωρεί ότι εκείνη το ενθάρρυνε.

 

Δείτε το τρέιλερ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο