14.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 01:32
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΚατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ

«Ακόμα και σε κοινωνίες πολύ πιο μπροστά από εμάς ενώ έχει κατοχυρωθεί το δικαίωμα στο γάμο, τέτοια ευαίσθητα θέματα δεν έχουν ανοίξει ακόμα».

Αυτό τόνισε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, μιλώντας στο δημοσιογράφο Τάκη Χατζή και το ONE και αναφερόμενος στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Συμπλήρωσε ότι τάσσεται υπέρ του γάμου των ομόφυλων, αλλά ως εκεί.

Άμεσα αντέδρασε είναι η πρόεδρος των Διεμφυλικών κ. Απέργη που έγραψε:

«Τι έχει να μας πει άραγε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. -ΠΣ για τις δηλώσεις του βουλευτή του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, -ο οποίος πέραν ότι δεν γνωρίζει καν ότι δεν μιλάμε για γάμο ομοφύλων, αλλά για μία ριζική αναθεώρηση του Οικογενειακού Δικαίου, όπου πέραν τον άλλων θα προβλέπει και το γάμο ανεξαρτήτως φύλου-, τίθεται κατά της τεκνοθεσίας και ότι δικαίως κατά τη γνώμη του πάντα υπάρχουν αντιδράσεις; Ότι δεν είναι ένα ζήτημα το οποίο μπορεί να ανοίξει τώρα και ότι θα έπρεπε να μείνει στο επίπεδο που βρίσκεται, δηλαδή στο σύμφωνο συμβίωσης;

Να υπενθυμίσω δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φέρει την πρόταση του νόμου στη Βουλή για τον γάμο ανεξαρτήτως φύλου τον Ιούνιο του 2022, κάτι για το οποίο, όπως φαίνεται, ο βουλευτής της παράταξης έχει μαύρα μεσάνυχτα».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο