26.2 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 15:20
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΚουτσούμπας από Αγιά: Aντιλαϊκή όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει από τις εκλογές

Κουτσούμπας από Αγιά: Aντιλαϊκή όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει από τις εκλογές

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να στηρίξουν το ΚΚΕ στην κάλπη απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του κόμματος κ. Δ. Κουτσούμπας από την Αγιά, ο οποίος πραγματοποιεί σήμερα περιοδεία στο ν. Λάρισας.

Τον κ. Κουτσούμπα υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αν. Γκουντάρας, ο οποίος και τον προλόγισε μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, ν. Λάρισας κ. Ρ. Μαρούδα.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Κουτσούμπας “στις δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσει παντού το κάλεσμα του ΚΚΕ και να πέσει την ημέρα των εκλογών το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη. Και σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη αυτό που κρίνεται για το λαό μας είναι ποια πολιτική δύναμη μπορεί να σταθεί απέναντι σε όποια κυβέρνηση, η οποία σας το υπογράφουμε, έτσι όπως πάει η κατάσταση και όπως είναι διαμορφωμένα τα προγράμματα των άλλων κομμάτων, θα είναι από χέρι αντιλαϊκή”.

Ο κ. Κουτσούμπας άσκησε έντονη κριτική και για τους χειρισμούς στον αγροτικό τομέα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι “ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζουν το μονόπλευρο προσανατολισμό στην εξαγωγή των αγροτικών προϊόντων που τελικά ωφελεί μόνο τους εμποροβιομήχανους την ώρα που οι αθρόες εισαγωγές που γίνονται προσθέτουν νέες δυσκολίες στη ζωή των αγροτών υποβαθμίζοντας την ποιότητα βασικών ειδών διατροφής του λαού μας”.

Η περιοδεία του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ στην Λάρισα θα ολοκληρωθεί με την ομιλία που θα πραγματοποιήσει στις 8.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Πριν την ομιλία του κ. Κουτσούμπα, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Λαμπρούλης και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου υποπτέραρχος (Μ) ε.α. και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Αθήνας.

Το πρόγραμμα του κ. Κουτσούμπα ολοκληρώνεται με την παρουσία του στη συνεστίαση που διοργανώνουν οι Τοπικές Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στο Κτήμα Δριστέλλα (7ο χλμ. Λάρισας – Τυρνάβου).

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο