19.2 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 23:26
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΛάρισα: Φύτευσαν δέντρα στο πάρκο Χατζηχαλάρ και τους έδωσαν τα ονόματα εθελοντών...

Λάρισα: Φύτευσαν δέντρα στο πάρκο Χατζηχαλάρ και τους έδωσαν τα ονόματα εθελοντών αιμοδοτών

Σε μια ξεχωριστή δράση, προχώρησαν σήμερα, Παρασκευή, στο Πάρκο Χατζηχαλάρ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, ο Δήμος Λαρισαίων – Διεύθυνση Πρασίνου, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η δράση περιέλαβε δεντροφύτευση, προς τιμήν εθελοντών αιμοδοτών της Λάρισας, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας η διευθύντρια Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Π. Κώτση.

Στα δέντρα που φυτεύθηκαν δόθηκαν τα ονόματα εθελοντών αιμοδοτών, που στηρίζουν με συνέπεια το Κέντρο Αιμοδοσίας του νοσοκομείου, ενώ το μήνυμα της δράσης ανέφερε «Με το αίμα μας ποτίζεται το δέντρο της ζωής». Παρόντες στη δράση ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λαρισαίων Θ. Μαμάκος, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “η αιμοδοσία είναι ύψιστη πράξη αλτρουισμού και αλληλεγγύης. Γι’ αυτόν τον λόγο, φέτος, τιμούμε τους εθελοντές αιμοδότες για τη μεγάλη προσφορά τους, με μια συμβολική κίνηση: φυτεύοντας ένα δένδρο, το δένδρο της ζωής”. Επίσης παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Θ. Καραχάλιος.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο