20.4 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 19:24
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΛάρισα: Συνελήφθησαν δυο άτομα με μισό κιλό κάνναβη

Λάρισα: Συνελήφθησαν δυο άτομα με μισό κιλό κάνναβη

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ δύο άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο ένας δράστης, από το σπίτι του εκλάπη μια τσάντα με χρηματικό ποσό, πράξη για την οποία κατηγόρησε τον δεύτερο συλληφθέντα. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του δευτέρου και εκείνος τους παρέδωσε αυτοβούλως, δύο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 491,5 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δεύτερος δράστης μαζί με ένα ακόμη άτομο το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί, μπήκαν στο σπίτι του πρώτου και αφαίρεσαν πέντε γυάλινα βάζα που περιείχαν την κατασχεθείσα ποσότητα ναρκωτικών. Τα βάζα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενά, με υπολείμματα κάνναβης, σε κάδο απορριμμάτων

Κατασχέθηκαν επίσης από τους αστυνομικούς ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο