25 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 18:33
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΛάρισα: Το παρόν και το μέλλον των Logistics σε Ελλάδα και Ευρώπη...

Λάρισα: Το παρόν και το μέλλον των Logistics σε Ελλάδα και Ευρώπη σε σεμινάριο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Logistics transformation», διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος (ΣΒΘΣΕ). Το σεμινάριο εστίασε στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και στη μεταφορά των προϊόντων, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες στις μεταφορές και στις αποθήκες.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, εκπρόσωπος της επιχείρησης-μέλους του Συνδέσμου ELIKON LOGISTICS ΙΚΕ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο διαρθρώθηκε σε τρία μέρη.

Στο πρώτο μέρος έγινε αναφορά στο τι γνωρίζουμε ότι θα συμβεί στα επόμενα 3 χρόνια στα logistics στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Στο δεύτερο μέρος έγινε αναφορά στο πως μπορούν οι σημερινές τεχνολογίες να βοηθήσουν στην διακίνηση και την αποθήκευση.

Στο τρίτο μέρος έγινε αναφορά στους λόγους για τους οποίους η εκπαίδευση και η πιστοποίηση των επαγγελματιών στα Logistics είναι σημαντική για το μέλλον των εταιρειών, καθώς επίσης και στις δυνατότητες χρηματοδότησης για την απόκτηση των τεχνολογικών εργαλείων στον κλάδο των Logistics.

Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των εταιρειών ELIKON LOGISTICS ΙΚΕ και  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΙΚΕ.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο