18.3 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 23:23
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑLive η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου (16/3/23)

Live η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου (16/3/23)

Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από το κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

«Ο Πρωθυπουργός έχει σαφή εικόνα και άριστη γνώση για τους τομείς που υπάρχουν προβλήματα και είναι προσηλωμένος με σχέδιο και ισχυρή βούληση για την επίλυσή τους», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ακολούθως, αναφερόμενος στο σιδηρόδρομο, ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός γνώριζε τις προσπάθειες που γίνονταν για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά δεν ήξερε και δεν μπορούσε να ξέρει το χάος που επικρατούσε στο σταθμαρχείο της Λάρισας. Επίσης τόνισε ότι δεν υπάρξει καμία συγκάλυψη και θα συνεχιστεί η προσπάθεια ανασυγκρότησης των σιδηροδρόμων.

Παράλληλα, δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η σύμβαση τεχνικής αναβάθμισης, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Κατηγόρησε την αντιπολίτευση για τις κριτικές της ότι φταίνε οι πριν και οι επόμενοι, αλλά σιωπά για τα 4,5 χρόνια της υπουργίας του κ. Σπρίτζη στο συγκεκριμένο τομέα.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο