14.6 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 09:24
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜαγνησία: Έκρυβε ηρωίνη και κοκαΐνη πίσω από το ταμπλό του αυτοκινήτου

Μαγνησία: Έκρυβε ηρωίνη και κοκαΐνη πίσω από το ταμπλό του αυτοκινήτου

Τέσσερα δέματα με δύο κιλά ηρωίνης έκρυβε 40χρονος Αλβανικής καταγωγής πίσω από το ταμπλό του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Συνελήφθη χθες από αστυνομικούς τόσο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όσο του Βόλου σε μια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή Νέες Παγασές Μαγνησίας.

Ο 40χρονος κατηγορείται ότι είναι μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και σήμερα οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου. Από την ίδια «κρύπτη», οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και πέμπτο δέμα με 51 γραμμάρια κοκαΐνη.

Όπως αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας ο συλληφθείς είχε παραλάβει τις ναρκωτικές ουσίες από την Αθήνα, με σκοπό να τις μεταφέρει στον Βόλο και στη Θεσσαλονίκη, όπου επρόκειτο να διακινηθούν. Η αστυνομία φαίνεται πως είχε πληροφορίες για το δρομολόγιο και χθες το απόγευμα, το όχημα με οδηγό τον 40χρονο έπεσε σε «μπλόκο», στους Νέες Παγασές Μαγνησίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Απογευματινές ώρες χθες (02-03-2023), ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό άντρα να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού, σε περιοχή του Νομού Μαγνησίας οπότε και τον ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· (4) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 2.039 γραμμαρίων και

· (1) δέμα κοκαΐνης βάρους 51 γραμμαρίων,

τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό τμήμα του πίνακα οργάνων (ταμπλό), οπότε και συνελήφθη.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι, ο συλληφθείς ήταν μέλος κυκλώματος, με ρόλο την παραλαβή ναρκωτικών ουσιών από την Αθήνα και την μεταφορά τους σε Βόλο και Θεσσαλονίκη για την περαιτέρω διακίνηση τους.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο