19.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 07:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜαγνησία: Έβρισε και απείλησε τη γυναίκα του επειδή δεν είχαν… κρεμμύδια –...

Μαγνησία: Έβρισε και απείλησε τη γυναίκα του επειδή δεν είχαν… κρεμμύδια – Τη φυλακή του έδειξε το δικαστήριο

Σκηνές απείρου κάλλους έζησε μία οικογένεια σε νησί των Βορείων Σποράδων, στις 26 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το ΤheNewspaper.gr, το ζευγάρι ξεκίνησε να καβγαδίζει άγρια, όταν ο 35χρονος σύζυγος προσπάθησε να μαγειρέψει για το 20 μηνών παιδί τους, αλλά στο σπίτι δεν υπήρχαν… κρεμμύδια!

Τότε ήταν που ξεκίνησε το μαρτύριο της γυναίκας, που δέχθηκε βρισιές και απειλές από τον σύζυγό της. Έφυγε από την οικία της προκειμένου να αγοράσει τα πολυπόθητα κρεμμύδια, όμως στη διαδρομή το μετάνιωσε και επισκέφθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα καταθέτοντας μήνυση κατά του συζύγου της για εξύβριση και απειλή, φοβούμενο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η ίδια, οι τσακωμοί τους έχουν ξεκινήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, από τότε που εκείνη ήταν έγκυος. Ο σύζυγος της έγινε βίαιος και όπως εκείνη εκτιμά αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αστυνομικοί του τμήματος του νησιού, μετά την κατάθεση της μήνυσης, ως όφειλαν, μετέβησαν στο σπίτι που βρισκόταν ο άνδρας για να τον συλλάβουν.

Όμως, εκείνος ταμπουρώθηκε μέσα σε αυτό και δεν έβγαινε. Τότε ξεκίνησε γύρος διαπραγματεύσεων με τους αστυνομικούς και χρειάστηκε η γυναίκα του να μεταφερθεί στο σπίτι, να παρέμβει ο πεθερός του προκειμένου να δώσει το άρρωστο ανήλικο παιδί στους αστυνομικούς και τελικά το άλλο πρωί να συλληφθεί!

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού προληπτικά. Ο 35χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, δήλωσε όμως ότι η γυναίκα του είναι μία “ανίκανη μητέρα και σύζυγος, επειδή δεν του μαγειρεύει και τον αφήνει νηστικό”.

Ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για απειλή σε βάρος συντρόφου κατά τη διάρκεια συμβίωσης, εξύβριση και απείθεια. Το Δικαστήριο χθες στον Βόλο, τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών, με ανασταλτικό χαρακτήρα, με τον όρο να μην πλησιάσει την παθούσα σε λιγότερα από εκατό μέτρα και να μην επικοινωνήσει μαζί της για κανέναν λόγο εκτός του παιδιού. Αν παραβιάσει τον περιοριστικό όρο θα οδηγηθεί αμέσως στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο