22 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 23:15
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜαρτίνεθ: «Μας πονάει η ήττα, προσπαθήσαμε να κολυμπήσουμε κόντρα στο ρεύμα»

Μαρτίνεθ: «Μας πονάει η ήττα, προσπαθήσαμε να κολυμπήσουμε κόντρα στο ρεύμα»

 

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” στις δηλώσεις του, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες και στα λάθη της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-2 από την Φράιμπουργκ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, πληρώνοντας τα λάθη του στην άμυνα.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στις δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του, ενώ τόνισε πως οι Πειραιώτες έκαναν αρκετά λάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Μας πονάει γιατί στόχος μας ήταν να κερδίσουμε, ωστόσο σήμερα πραγματικά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, κάναμε λάθη που πληρώνεις στην Ευρώπη. Είχαμε την ευκαιρία για περισσότερα γκολ, χάσαμε ένα παιχνίδι που οι ευκαιρίες πιστεύουμε ότι θα μας έδιναν ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τις χαμένες ευκαιρίες, είπε: «Ήταν χαμένες ευκαιρίες, στις αρχές του πρώτου μέρους, είχαμε ξεκάθαρη ευκαιρία, θα μπορούσαμε να πάμε στο ημίχρονο με διαφορετικό σκορ. Κάναμε λάθη, τα πληρώνεις, όμως αντισταθήκαμε, προσπαθούσαμε συνεχώς, είχαμε 17 τελικές, ένας μεγάλος αριθμός. Μαθαίνουμε… τα λάθη, οι χαμένες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να κολυμπήσουμε κόντρα στο ρεύμα».

Για τον Έσε και πώς σχολιάζει τη φάση: «Ήταν μία δυσάρεστη στιγμή, έχουμε κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές . Ήταν προφανής η επαφή, έχει σκίσιμο στο μύτη. Ήταν κάτι που μας πείραξε, μας έχει πονέσει το αποτέλεσμα. Την Κυραική έχουμε σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να ανακάμψουμε. Η ομάδα μας έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου».//Γ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο