13.9 C
Almyros
3 Οκτωβρίου 2024 08:27
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΜε αυτές τις εκδηλώσεις εγκαινιάζεται το Δημοτικό Θέατρο Βόλου – Δείτε πότε...

Με αυτές τις εκδηλώσεις εγκαινιάζεται το Δημοτικό Θέατρο Βόλου – Δείτε πότε και πόσο θα κοστίζουν τα εισιτήρια

Το ανακαινισμένο σύγχρονο Δημοτικό Θέατρο Βόλου είναι γεγονός! Η δέσμευση του Αχιλλέα Μπέου, ήταν να λειτουργήσει εντός του 2023 με εμβληματικές εκδηλώσεις, αλλά και με την νέα θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Πιατά.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου με μία παραγωγή αφιερωμένη στον Βαγγέλη Παπαθανασίου, το όνομα του οποίου φέρει το νέο θέατρο της πόλης, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγριά Βόλου.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου του Αγίου όρους γέρων Εφραίμ, θα απευθύνει ομιλία σε ακροατήριο και θα διανείμει βιβλία και εκκλησιαστικό υλικό.

Στις 19 Δεκεμβρίου στη σκηνή του νέου θεάτρου ανεβαίνουν ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής με μία υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση.

Από το νέο έτος, το θέατρο θα φιλοξενήσει τη “Σμύρνη μου αγαπημένη” της Μιμής Ντενίση, μία συναυλία της Μαρινέλλας, αλλά και την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου “Το μαύρο κύμα”.

Όλες αυτές οι παραγωγές που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου θα έχουν αντίτιμο εισόδου μόλις 2 ευρώ, προκειμένου όλοι να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το νέο θέατρο.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο