22.1 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 11:20
ESPA
ΑρχικήΑΛΜΥΡΟΣΟ Αλμυρός πετάει ψηλά-εκδήλωση του Δήμου Αλμυρού για το κλείσιμο των Καλοκαιρινών...

Ο Αλμυρός πετάει ψηλά-εκδήλωση του Δήμου Αλμυρού για το κλείσιμο των Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

 

 

 

 

Μια ξεχωριστή εκδήλωση έγινε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου έξω από το Δάσος Κουρί στα Αλώνια με την οποία ο Δήμος σηματοδότησε την λήξη των Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

O Δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος αφού ευχαρίστησε τους χιλιάδες δημότες κάθε ηλικίας που ήρθαν σε αυτή την τελευταία εκδήλωση του καλοκαιριού από τον Δήμο Αλμυρού ανέφερε ότι δεν πέρασε καιρός από την προηγούμενη εκδήλωση του Δήμου Αλμυρού με αερόστατα … Σήμερα έχουμε μια εκδήλωση με δύο αερόστατα κοντά στην κεντρική σκηνή. Αναφερόμενος προς τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Εσερίδη Δημήτριο είπε << ότι έχει βαλθεί να μας καλομάθει με προϊόντα υψηλού πολιτισμού.>>

 

Ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτριος είναι ο οικοδεσπότης της σημερινής εκδήλωσης και αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες ,στην τοπική αυτοδιοίκηση ,ανέφερε ότι σήμερα ο Αλμυρός απογειώνεται με μια εκδήλωση που την ,ονειρευόμασταν πάρα πολύ καιρό, σήμερα δίνουμε την αίσθηση ότι ο Αλμυρός δεν είναι μια μικρή πόλη είναι μια πόλη που μπορεί να συγκριθεί με αρκετές μεγαλύτερες πόλεις ,της Ελλάδος. Έχουμε δίπλα στην σκηνή από τα δεξιά ,και τα αριστερά, δυο μεγάλα αερόστατα που θα συμμετάσχουν σε μια πρωτοποριακή εκδήλωση. Τα αερόστατα στον Δήμο Αλμυρού έχουν καθιερωθεί και κάθε χρόνο θα υπάρχουν στις εκδηλώσεις.

 

Ο κ .Εσερίδης αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι στον Αλμυρό και ενημέρωσε το κοινό ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τις επόμενες εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που αναμένονται να είναι εξίσου εντυπωσιακές. Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος ανέφερε ‘ότι είμαστε στην διοίκηση του Δήμου Αλμυρού οχτώ μήνες και πιστεύω ότι τα πάμε καλά. Τέλος ευχαρίστησε όλους και όλες που ήταν παρευρισκόμενοι  και κατά το πέρας της ομιλία του είπε {ότι σήμερα Ο Αλμυρός Πετάει Ψηλά}

 

Ο Δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος ενημέρωσε το κοινό για το πρόγραμμα της βραδιάς καθώς θα ακουστούν υπέροχες μουσικές από τα δύο αερόστατα και θα ακουστούν και μουσικές από την γνωστή ιπτάμενη πιανίστρια Έλενα Ξυδιά.

 

Η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Σταυραντώνη ανέλαβε να παρουσιάσει όλους τους συντελεστές της σημερινής βραδιάς. Ευχαρίστησε  τον κ. Σωτήρη Πολύζο –Δημοσιογράφο και καθώς ανέβηκε στο βήμα ευχαρίστησε , τον Δήμο Αλμυρού, το Συμβούλιο των Νέων του Δήμου Αλμυρού, το Επιμελητήριο, το Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού, την ιπτάμενη πιανίστρια Έλενα Ξυδιά, τον Γιώργο Γιαννάκη με τα αερόστατα, τους μαθητές του Ωδείου Αλμυρού, και τους καθηγητές τους , το προσωπικό τους Δήμου Αλμυρού και τους υπόλοιπους Αντιδημάρχους που όλοι οι παραπάνω συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η σπουδαία γιορτή.

Η κ. Σταυραντώνη  δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΕΡΤ  που ήταν χορηγός επικοινωνίας και την Eurobank που ήταν χορηγός στην εκδήλωση με τα αερόστατα.

 

Η Μεγάλη αυτή εκδήλωση άρχισε με υπέροχες φωνές των μαθητών του Ωδείου και συνεχίστηκε με τα γκρουπ pop και rock. Το κοινό είχε την δυνατότητα να προμηθευτεί χυμούς και ποτά από τα δύο υπαίθρια bar που υπήρχαν μπροστά στον δρόμο για τα Αλώνια.

 

Εμείς βρεθήκαμε στην εκδήλωση και εξασφαλίσαμε για εσάς {φωτογραφίες και βίντεο}. Δείτε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο