22.8 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 19:21
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΜε πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο μαθηματικός διαγωνισμός “Ένα λουλούδι ανθίζει…”

Με πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο μαθηματικός διαγωνισμός “Ένα λουλούδι ανθίζει…”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών/τριων, ο Μαθητικός Διαγωνισμός έκφρασης και δημιουργίας με θέμα: «Ένα λουλούδι ανθίζει…», ο οποίος διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και απευθυνόταν στις Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

Ο ανωτέρω Μαθητικός Διαγωνισμός υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της προστασίας του Φυσικού Περιβάλλοντος και αφορούσε στην καλλιτεχνική έκφραση των παιδιών με δύο τρόπους: Α. Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές/τριες Νηπιαγωγείων, Β. Διαγωνισμός Ποίησης για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων. Βασικός στόχος του Διαγωνισμού, ήταν η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στους μαθητές και στις μαθήτριες και η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα βιοποικιλότητας, ρύπανσης και προστασίας της χλωρίδας και πανίδας της περιοχής, ώστε να εμπνευστούν και να εκφραστούν μέσω καλλιτεχνικών δημιουργιών.

Παράλληλα ο Μαθητικός Διαγωνισμός έκφρασης και δημιουργίας, στόχευε να αναδείξει νέα ταλέντα και να δώσει κίνητρα για έκφραση, δημιουργία και επικοινωνία. Στο Διαγωνισμό συμμετείχαν 174 έργα ζωγραφικής μαθητών/τριων Νηπιαγωγείων και 212 έργα ποίησης μαθητών/τριων Δημοτικών Σχολείων.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο