26.2 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 13:21
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΜουζάκι : Μαγική η βραδιά στον Πάμισο Ποταμό

Μουζάκι : Μαγική η βραδιά στον Πάμισο Ποταμό

Μια μαγική συναυλία με πρωταγωνιστές το Χρήστο Νικολόπουλο, το Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Πάμισο Ποταμό Μουζακίου.

Το Φεστιβάλ Λιμνών ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στο Μουζάκι και ενθουσίασε το κοινό που διασκέδασε με τις μεγάλες επιτυχίες του μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Στην έναρξη του Φεστιβάλ Λιμνών τον λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Σωτήρης Σουλούκος, ο οποιός δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την εκδήλωση και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μουζακίου για την άψογη συνεργασία.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την υπέροχη μουσική βραδιά που εκτυλίχθηκε στο Μουζάκι και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για το όμορφο αποτέλεσμα.

Το παρών στο Φεστιβάλ Λιμνών στο Μουζάκι έδωσαν, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Σουλούκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κώστας Τέλιος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου κ. Φανή Δασκάλου, οι Αντίδημαρχοι Μουζακίου κ. Κώστας Σκρέτας, κ. Μαρία Καραμπέκου και κ. Λίνα Αγγελάκη, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο